Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,641 - 6,648 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. yeni program acıklanıncaya kadar exra gelişme yasanmazsa birazdaha cekılme beklemek mantıklı
    zira secim öncesi piyasaya verilen tölaranslar misliyle geri alma vakti buda sıkı para politikasını destekleyebilir
    bunun yanında s400 ve suriye harekatı karşı hamle olabilir döviz acısından yine nisan sonu yılın yüklü ödemelerinden biri var
    mart da oldugu gibi bir atak gelebilirmi izlemek lazım teknik olarak deginmiyorum bu ara temel faktörler daha agır basıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Timsah Yazıyı Oku
    Yeni yatırımcı değilim yıllardır işlem yaparım yazmayı pek sevmem sadece gönderi sayımdan dolayı yazdıysanız eğer . Ardakaşların çoğu sizinle aynı düşünmüyor ama bu birbirimize karşı kaba davranmamızı gerektirmiyor sizin görüşünüz sizi bağlar ben bütün fikirleri dinlerim bu kadar kişi karşısında farklı görüş yazabilmekte kolay değil tebrik ederim sizi.
    Bol kazançlar diliyorum.

3. 5,50 kur namluya verilmiş mermiden bir farkı yoktur teknik olarak
    5,60 da emniyet düşer

4. Öneri var, ısrar yok. Demokratik sistem. Yine de birbirinizi kırmadan fikir alış verişinde bulunabilmenizi temenni ederim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    belirli bir miktar halen duruyor, kagit almak daha mantikli geldi bende aldim bi kagit, sali carsamba satarim diye..ytd
    lastik ve aselsan aldim , dolar azcik duruversin ben kagitlari satana kadar, aselsan 20.6 iyi geldi gozume; bakicaz..ytd
    ters islem yapabilmek onemlidir her zaman; fener de yuzde 12 yapti ; yine ters islem zamani yaklasiyor..
    ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

6. Kur zigzaglar çizerek, ki beklentim 5.20 civarları dibiyle, indikatörü de aşağıya çekecek. Son düşüş son hazırlık bence. Bir daha indikatörü aşıp al verdiğinde artık çok geç olacak her şey için. Süre bilemeyiz. YTD.

7. Bu kadar uzun süreli yatayda kabaca 3 lü dip tarzı bir oluşum gelirse vay ki ne vay. Günlük.

Sayfa 831/1000 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •