Originally Posted by savasC dün aksam balkon konusmasini izlerken uzuldum, sadece esi vardi yaninda, sadece eşi.. kim kazanmis kim kaybetmis sorun degil, sadece ve sadece eşi vardi , hayat arkadasi disinda kimse yoktu yaninda.. o fotografi hic unutmayin iste.. gözüme gözükmeyin demiştir
Originally Posted by erman07 gözüme gözükmeyin demiştir Nereye gözüküyorsun yahu, barut gibiydi barut!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Nereye gözüküyorsun yahu, barut gibiydi barut! gece baktım reis konuşurken özhaseki partililerin arasına saklanmış tek ayak üstünde bekliyordu
Originally Posted by erman07 gece baktım reis konuşurken özhaseki partililerin arasına saklanmış tek ayak üstünde bekliyordu Yeni açıklamalar yapıyorlar, inşallah masabaşı oyunları olmaz yine...
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by erman07 gece baktım reis konuşurken özhaseki partililerin arasına saklanmış tek ayak üstünde bekliyordu Ben goremedim de, yengeniz gormus dun anlatiyordu. Adam garantici bu yastan sonra, Unakitan ve Suat gibi sopayi yemeyeyim diye kaybolmuştur.
Originally Posted by reha kaya Ben goremedim de, yengeniz gormus dun anlatiyordu. Adam garantici bu yastan sonra, Unakitan ve Suat gibi sopayi yemeyeyim diye kaybolmuştur. yanında mücahit ve ihsan arslan vardı korkudan yanına korumasız gezmeyen adamları almış
bir halt olacağı yok.
Forum Rules
Yer İmleri