Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

altindan uzak durun diyenler piyasa bilmiyordur bana gore..2003 yili doviz/tl ; gram altin/tl fiyatlarini bi atsinlarda gorelim kim ne kadar kazandirmis..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2 ocak 2003
    gunlerden persembe;
    dolar: 1.65
    euro : 1.71
    gram altin : 18.3
    veriler mb temellidir, kim ne kazandirmis ortadadir, tartismak anlamsiz..

3. Şenocak: İstanbulu Yıldırım kazanmıştır.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Şenocak: İstanbulu Yıldırım kazanmıştır.
    dün aksam balkon konusmasini izlerken uzuldum, sadece esi vardi yaninda, sadece eşi..
    kim kazanmis kim kaybetmis sorun degil, sadece ve sadece eşi vardi , hayat arkadasi disinda kimse yoktu yaninda..
    o fotografi hic unutmayin iste..

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    dün aksam balkon konusmasini izlerken uzuldum, sadece esi vardi yaninda, sadece eşi..
    kim kazanmis kim kaybetmis sorun degil, sadece ve sadece eşi vardi , hayat arkadasi disinda kimse yoktu yaninda..
    o fotografi hic unutmayin iste..
    gözüme gözükmeyin demiştir

6. Bir yatırım enstrümanıyla ilgili verilere ve gelecekteki beklentilere göre senaryonu söylersin isteyen dinler istmeyen dinlemez. Burada 3 olacak bakın yanarsınız 3 olacak demek tavsiye değildir. Kimseye de faydası yoktur. Çok bilgilide olmayabilirsin yazın turizm artacak USD düşecek desen bile birileri muhakeme eder kendine göre karar verir. Bu beyefendi kaç aydır 4 olacak 5 olacak diyip duruyor. Nicikini değişiterecek kadar mimli biri üstelik. Şimdi kalkıp birkaç kişide yok seni eziyorlar yok düşecek deyince kızıyorlar diye değneklik yapıyor. Dert kimsenin düşecek çıkacak demesi değil dayanaklı birşeyler söylemesi.

7.  Alıntı Originally Posted by Timsah Yazıyı Oku
    Bankalar makası daralttı millet satışta diye. Doları toplamak için makas daralttıklarını düşünüyorum dolara rağbet varken makası açıyorlardı. Seçimden sonra fırlıcak uçacak kaçacak beklentisi olan ve dolar alanlar senin gibi düşünerek şuan çıkıyorlar dolardan. Bu satışlar bitince dolar tekrar yukarı doğru hareket eder diye düşünmekteyim
    Aynı düşünüyorum. Süre öngörünüz var mı? Ben 1-2 hafta gibi tahmin ediyorum,sadece tahmin !

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Merhaba,
    Kuyumcu dışında gram fiziki altın alabileceğim yer var mıdır fiyat avantajı olan?
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 833/1000 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •