Sayfa 34/804 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by srbnslm Yazıyı Oku
    Ustalar bir şey sormak istiyorum. Ustadlardan biri cevap verirse memnun olurum. Ben uzun vadeciyim 10 yıl unutucam dersek bedelsize girmek belki mantıklı ama malum piyasamız ve spk mız siyasi gündemimiz her zaman çalkantılı olduğu için bedelsize girmektense satıp nakitte kalmak ve gerekirse alttan almak . Bu ikilemde mantıklı olan hareket hangisi acaba ustalardan biri yorumlayabilirse memnun olurum teşekkürler.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Öyle bi soru sormuşsun ki Allemei cihan gelse cevap veremez bu soruya.

2. kendi adıma konuşuyorum..

böyle soruların cevabını bilebilsem zaten voleyi vurmuştum borsadan...

3.  Alıntı Originally Posted by -Taha Yazıyı Oku
    Yaw kardeş sanırım sen mühendissin. Yukarıda ki cümlende; o,ç ve 2 öğelerini harika kullanmışsın.
    Mühendis değilim ama teknisyen'dim taha kardeşim,şimdi emekliyiz tabi.

4. [QUOTE=srbnslm;3334439]Ustalar bir şey sormak istiyorum. Ustadlardan biri cevap verirse memnun olurum. Ben uzun vadeciyim 10 yıl unutucam dersek bedelsize girmek belki mantıklı ama malum piyasamız ve spk mız siyasi gündemimiz her zaman çalkantılı olduğu için bedelsize girmektense satıp nakitte kalmak ve gerekirse alttan almak . Bu ikilemde mantıklı olan hareket hangisi acaba ustalardan biri yorumlayabilirse memnun olurum teşekkürler.

Soru'nun için'de cevabı vermişsin zaten iki şık var oda sana kalmış,hisse senin para senin.
    İkisini'de yapamam diyorsan,yarısını sat,yarısıy'la bedelsize katıl,bölündükten sonra aşağı inerse alıma devam edersin.

5. Tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Düşünmeye devam ediyim en iyisi [emoji38]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bir ara hiç mesaj gelmeyince baya bir bunalıma girdim dedim yandık bir ben kalmışım [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by srbnslm Yazıyı Oku
    Bir ara hiç mesaj gelmeyince baya bir bunalıma girdim dedim yandık bir ben kalmışım [emoji3]

60 lardan bıkmış bir ky var o yüzden pek yazılmaması normal diye düşünüyorum.

8. Gerçekten de artık 6.,.. Rakamlar görmekten gına geldi. 🤮

Sayfa 34/804 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •