Artan

32,56 10 12:04
110,20 9.98 12:04
204,00 9.97 12:04
410,75 9.97 12:04
27,82 9.96 12:03
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 12:04
10,69 -9.94 12:04
146,70 -9.94 12:03
79,35 -9.11 12:04
4,46 -7.08 12:04
Azalan Hisseler

İşlem

3.463.386.489,39 12:04
3.275.597.288,60 12:04
2.783.720.605,50 12:04
2.484.123.892,10 12:04
2.428.212.869,88 12:04
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Arkadaşın da senin gibi Kayserili ise normal abi. Paris Roma gezdim abartacak bir şey yok evet Paris pahalı metroya bin ( senin arkadaş ona da kıyıp para vermemiştir ) 15 dakika ileri git fiyatlar 1/3 e düşüyor bi cağda bunu beceremeyen de aç kalsın ne yapalım...
    Tespitleriniz dogru. . Ama yukardaki tespitlerde dogru. Birde benim gibi bir sehrin turistik lokasyonlarini gunlerce adim adim ve yanliz gezmeyi seven biri icin guvenlik acisindan Paris oldukca tehlikeli bir yer. En merkezi turistik yerlerde bile guvenlik sikintilidir...Kap-kac, hirsizlik hadiseleri cok oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Tespitleriniz dogru. . Ama yukardaki tespitlerde dogru. Birde benim gibi bir sehrin turistik lokasyonlarini gunlerce adim adim ve yanliz gezmeyi seven biri icin guvenlik acisindan Paris oldukca tehlikeli bir yer. En merkezi turistik yerlerde bile guvenlik sikintilidir...Kap-kac, hirsizlik hadiseleri cok oluyor.
    Bence abartı zaten o kadar da beğenmedim. Ayrıca pis. Ayrıca hayvan gibi ırkçılık var patlamaya hazır bomba oralar olay çıkarsa hiç sasirmam ki çıkıyor zaten. Yine de bir kere görmek lazım dünya gözü ile Bence.

Güzel şehir Barcelona bence. Ayrıca Viyana çok güzel, Minsk çok güzel ( her anlamda )... Dünya güzel Ahmet abi gelip çok para harcıyorsun diye kızacak ama sen harcamayıp ne yapıyorsun abim onu de bana

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence abartı zaten o kadar da beğenmedim. Ayrıca pis. Ayrıca hayvan gibi ırkçılık var patlamaya hazır bomba oralar olay çıkarsa hiç sasirmam ki çıkıyor zaten. Yine de bir kere görmek lazım dünya gözü ile Bence.

Güzel şehir Barcelona bence. Ayrıca Viyana çok güzel, Minsk çok güzel ( her anlamda )... Dünya güzel Ahmet abi gelip çok para harcıyorsun diye kızacak ama sen harcamayıp ne yapıyorsun abim onu de bana
    Dünya güzel Ahmet abi
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

ya hu Ahmet Abi gezmeyin demiyo turlarla izdirap diyo attığın taş ürküttügün kurbağaya degmiyo diyo [emoji4]
    En iyisi içimdeki hippi ruhu askina diyip sırt cantani çadırını alıp paşa gönlüm demek ehehee [emoji41]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

(her anlamda ) güzel diyince minsk neresi bi bakayım dedim Beyaz Rusya çıktı hay Yarabbim [emoji28][emoji28][emoji28]

İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi !
    S.Alışık

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •