Sayfa 704/1000 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyaretine ilişkin, Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklamada, "Bugün Anıtkabir'de icra edilen törende, katılım sağlayanlar tarafından tören usul ve esaslarına uygun olmayan şekilde hareket edilmiştir. Konuya ilişkin ilgili personel ikaz edilmiştir" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı, bugün Anıtkabir'de icra edilen törende, katılım sağlayanlar tarafından tören usul ve esaslarına uygun olmayan şekilde hareket edildiği, konuya ilişkin ilgili personele uyarıda bulunulduğu bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Anıtkabir'de düzenlenen bütün törenlerin "Anıtkabir Hizmetleri Yönergesine" uygun olarak icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Bugün Anıtkabir'de icra edilen törende, törene katılım sağlayanlar tarafından tören usul ve esaslarına uygun olmayan şekilde hareket edilmiştir. Konuya ilişkin ilgili personel ikaz edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Bahsedilen Anıtkabir Hizmetleri Yönergesi'ne göre 3 tip tören düzenleniyor. İlgili törenler şöyle:

1 numaralı tören:

Devlet Başkanı veya temsilcisinin katıldığı milli bayram günlerinde düzenlenen tören.

2 numaralı tören:

Devlet protokolüne dahil kişilerin iştirak ettiği tören.

3 numaralı tören:

Devlet Başkanı ve protokole mensup zevat dışında kalan bütün gerçek kişilerle, tüzel kişilerin temsilcilerinin katıldığı tören.

Bu yönerge ve açıklamalara göre "uygun olmayan davranışların" açıkça belirtilmiş olmaması, "İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyareti Milli Savunma Bakanlığı'nı rahatsız etti" yorumlarına neden oldu.
    bir halt olacağı yok.

gerçekten merak ettim neymiş uygun olmayan tören
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Milli Savunma Bakanlığı : [Resmî olmayan sonuçlara göre İBB Başkanı İmamoğlu'nun Anıtkabir ziyaretiyle ilgili açıklama. ] “Bugün Anıtkabir'de icra edilen törende, törene katılım sağlayanlar tarafından tören usul ve esaslarına uygun olmayan şekilde hareket edilmiştir."
    hasssiiiiiii.....

bu ne biçim açıklama..

orada ANITKABİR MUHAFIZ ALAYI KOMUTANLIĞI var...

başında BİR ALBAY VAR..

BÖYLE BİR ŞEY OLSA BİLE OLMADAN ÖNCE UYARIYORLAR....
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gerçekten merak ettim neymiş uygun olmayan tören
    Başkanlığı onaylanmamış.

Beylikdüzü başkanlığını da kaybettiği için boşta kalmış kişilere devlet töreni yapılmaz bilmiyonmu?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Başkanlığı onaylanmamış.

Beylikdüzü başkanlığını da kaybettiği için boşta kalmış kişilere devlet töreni yapılmaz bilmiyonmu?
    Devlet Başkanı ve protokole mensup zevat dışında kalan bütün gerçek kişilerle,
    diyor yani yarın sen ben bi de 5.000 kişi topladıkmı tören yaparız
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Devlet Başkanı ve protokole mensup zevat dışında kalan bütün gerçek kişilerle,
    diyor yani yarın sen ben bi de 5.000 kişi topladıkmı tören yaparız
    Asker çelenk koyar mı diyorsunuz? İkaz haklı gibi,sanırım komutan kim ise alırlar.
    Şunu ekleyeyim. Her önüne gelen deftere yazı yazamaz. Siz 100 bin kişi ile gitseniz de deftere yazamazsınız.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Asker çelenk koyar mı diyorsunuz? İkaz haklı gibi,sanırım komutan kim ise alırlar.
    yok tören kısmında sorun yok sadece benim tereddütüm deftere yazmış olması. Çünki orada imzayı İBB Başkanı olarak atmış
    bir halt olacağı yok.

yanında milletvekilleride var dolayısıyla devlet protokolüne dahil kişilerde var
    dediğim gibi bence tek sorun defterin imzalanması
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 704/1000 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •