Artan

14,30 10 12:36
80,90 9.99 12:35
210,90 9.96 12:36
90,10 9.95 09:55
9,76 9.91 12:36
Artan Hisseler

Azalan

232,00 -9.99 12:36
95,60 -9.98 12:36
13,37 -8.42 12:36
55,50 -7.65 09:55
2,61 -7.45 12:36
Azalan Hisseler

İşlem

5.857.131.076,75 12:36
3.897.332.095,62 12:36
2.996.333.667,70 12:36
2.940.855.799,50 12:36
2.709.071.892,60 12:36
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6522 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751313

5 milyon dolar sigorta yaptırmış ,lar temettü fazlası ile buraya gitti 28 milyon tl..
    herhalde saglık giderinide itelediler ..
    neden temettü verilmedigi açık örnegi olsa gerek..
    Yönetici Sorumluluk Sigortası, şirket ve bağlı ortaklıklarının yönetim kurulu üyelerinin, yöneticilerinin ve yönetici veya denetleyici olarak hareket eden şirket çalışanlarının görevlerini yerine getirirken yapabilecekleri hata veya ihmaller sebebi ile oluşan zararların kendilerinden talep edilmesi sonucu ortaya çıkan ZARAR ZİYAN İÇİN

SAĞLIK GİDERİ OLDUĞUNU NEREDEN ÇIKARDIN ORTAK.Bİ GÖZ MUAYENESİNE İHTİYACIN OLABİLİR.

SONUÇTA BUNLAR DOĞRU BİR İŞ BECEREMEDİKLERİNDEN SİGORTA YAPMIŞ OLMALARI BENCE ÇOK İSABETLİ OLMUŞ.

2.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Yönetici Sorumluluk Sigortası, şirket ve bağlı ortaklıklarının yönetim kurulu üyelerinin, yöneticilerinin ve yönetici veya denetleyici olarak hareket eden şirket çalışanlarının görevlerini yerine getirirken yapabilecekleri hata veya ihmaller sebebi ile oluşan zararların kendilerinden talep edilmesi sonucu ortaya çıkan ZARAR ZİYAN İÇİN

SAĞLIK GİDERİ OLDUĞUNU NEREDEN ÇIKARDIN ORTAK.Bİ GÖZ MUAYENESİNE İHTİYACIN OLABİLİR.

SONUÇTA BUNLAR DOĞRU BİR İŞ BECEREMEDİKLERİNDEN SİGORTA YAPMIŞ OLMALARI BENCE ÇOK İSABETLİ OLMUŞ.
    Ya bu ne ya !.

Herzeyi onlar yiyecek, biz ödeyeceğiz. Vay be..

Ah zavallı yurdum..

3.  Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku

yaşlanınca maddeleri ne demek oldugunu okumamaktan geçiyor..sonuçta gözlerde bozuluyor..
    ister hata ister saglık 5 milyon $ itelediler şirkete şimdiden zarar hanesine ekleyebilirsin 12 yıldır çok iyi işler yaptıkları ortada degilmi 97 milyon kar açıklayan şirket 2009 yılı fiatlamasında acaba birde zarar etseydi ne olurdu..
    cemts olmasa bu yıl 1 çeyrek zarar bile gelebilir.. tabi roda limanı için taksitlendirme yapıp haziran,a ötelemeselerdi..
    ZIR-DELİ Y.T.D

4.  Alıntı Originally Posted by sulzer Yazıyı Oku
    yaşlanınca maddeleri ne demek oldugunu okumamaktan geçiyor..sonuçta gözlerde bozuluyor..
    Ister hata ister saglık 5 milyon $ itelediler şirkete şimdiden zarar hanesine ekleyebilirsin 12 yıldır çok iyi işler yaptıkları ortada degilmi 97 milyon kar açıklayan şirket 2009 yılı fiatlamasında acaba birde zarar etseydi ne olurdu..
    Cemts olmasa bu yıl 1 çeyrek zarar bile gelebilir.. Tabi roda limanı için taksitlendirme yapıp haziran,a ötelemeselerdi..
    5 milyon teminatlı sigortanın poliçe bedeli bilançoyu etkileyebilecek büyüklükteki bir değer olduğunu zannetmiyorum.
    Bu tür poliçelerde teminatı binde rakamları ile masraf oluşur diye biliyorum ytd

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •