Sayfa 434/682 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Kapanış ve takas..

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Isyat satıcı olması pek olumlu olmasa gerek..ısyat da da senet bıtmezkı...guzel olansa satılanların çoğunun vakıf yatırım tarafından alınması buda bize aynı kişiler olabileceği izlenimi veriyor...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Isyat satıcı olması pek olumlu olmasa gerek..
    İş yat sürekli satıyor.Bence ortalaması düşük olanlar iş yatırımda.A ve kurucuda da sürekli satan kurum onlar.Yine ortalaması düşük olanlar orada..
    Mesela kurucu da 67 binden beri çoğu satış iş yatırıma ayit ama hisse 100 bine dayandı..
    Banka yönetiminin düşündüğü veya hisse üzerindeki düşüncesinin önemi yok.Önemli olan siyasi oteritenin ısrarı ve de atacağı hamleler..
    Birde A,B ve kurucuda hakim hissedar İş yatırım olduğu için satışları çok normal.Ortalıkta hisse yok.Olanların çoğu da iş yatırımda...ytd...ytd...

Saygılar..

4. İşatr bu hafta 2 tavan yaptı, işkur alıcılar iştahlandı, işbtr ses seda yok. Neden acaba...YTD

5. Elbet elınızdekıler bitecek sonra ne yapacaksınız..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. 12.55

7. Öğlen açılışta bir atraksiyon yapması lazım.. Yenı mal koymazlarsa...

8. Atraksiyon falan yapması imkansız. 54 lotu dayamışlar yine. YTD

Sayfa 434/682 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •