Sayfa 744/1000 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vay be hizmette sınır yok
    mail bile atıyorlar
    inşallah hediyemde kargodadır
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Seçim bittiğine göre, biraz EYT konusuna değineyim. Bu çıkarılamaz,sadece emekli olacakları değil, emekli olmuş olanlarıda konuya sokar. ATIYORUM geçmişte beni beş yıl geç emekli etmişlerdi . Kanun çıkarsa, hakkımı aramak için dava açarım. Bilmem anlatabildim mi?
    o arada pirim ödemeye devam ettim bende,

onlarıda alırmıyız..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Seçim bittiğine göre, biraz EYT konusuna değineyim. Bu çıkarılamaz,sadece emekli olacakları değil, emekli olmuş olanlarıda konuya sokar. ATIYORUM geçmişte beni beş yıl geç emekli etmişlerdi . Kanun çıkarsa, hakkımı aramak için dava açarım. Bilmem anlatabildim mi?
    Hiçbir kanun geriye işlememiştir, işlemez de. Zaten maddesini hemen koyarlar. Bedelli askerlikten örnek vereyim; eskiler biz çok para yatırdık, yeniler az yatırıyor, aradaki farkı geri verin diye dava açtı. Reddedildi

Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Hiçbir kanun geriye işlememiştir, işlemez de. Zaten maddesini hemen koyarlar. Bedelli askerlikten örnek vereyim; eskiler biz çok para yatırdık, yeniler az yatırıyor, aradaki farkı geri verin diye dava açtı. Reddedildi
    Fakat bizim yas isi yeni kanunla geriye dogru isletildi, ornegin ben BAG-GUR emeklisiyim, 25 tam yil 9.000 gun prim odeyen yasa bakilmaksizin emeklilige hak kazaniyordu, biz de niye geriye isletildi?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Yapısal reform olarak Batı tarafından yıllar, yıllar önce dikte ettirildi ve kanunlaşarak yürürlüğe girdi emeklilik düzenlemesi. Geldiğimiz noktada neredeyse bir çalışana bir emekliliğe giderken muhalefetin siyasal çıkar maksatlı bunu kullanması inandırıcılığı için menfi bir durum. Batı ile ilişkileri onarma ve ilerletme iddiası olan muhalefete, Batı'nın, bizzat dikte ettiği "reform"u delmesi için, ucuz kredi vereceğini düşünebilmek hayal ötesi bir şey.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Pacali donmu bende cikolata viski sepeti gelir diyordum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    o arada pirim ödemeye devam ettim bende,

onlarıda alırmıyız..
    Sinekten yağı senden iyi kimse çıkaramaz
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sinekten yağı senden iyi kimse çıkaramaz
    sen, sinekten beter çıktın..

Sayfa 744/1000 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •