Sayfa 32/992 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 249 - 256 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun.. Eğer fonlara portföyünüzün yüzde 50 sini 9 bankaya mavduat olarak yatırma şartı getirilmeseydi bu fark şu an 3,5-4,5 puan arası olacaktı...
    Bu yeni koşul emeklilik şirketlerinin PPF'leri için de geçerli mi ?

2.  Alıntı Originally Posted by Locator Yazıyı Oku
    Muhtemelen değil , AHE ppf si iş ppf’den hem daha fazla getiriyor hem de tefasta içeriğinde mevduat gözükmüyor .

3.  Alıntı Originally Posted by Locator Yazıyı Oku
    Bilgim yok.. Bi kaç görüşme yapıp duyduklarımı paylaşırım
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bu seçim sandıkları nerede duruyor? birileri gece bu sandıklardaki oyları değiştiremez mi? devletin tüm kurumlarına hakim iktidar lehine özellikle istanbul el değiştirirse, bizi bırakın(biz zaten biliriz de) yabancı yatırımcı uzun vadeli olarak bu ülkeye nasıl bakar? cds oranlarının eski düzeylerine gelme ihtimali tümden ortadan kalkar.
    Bu konuda Youtube'da aşağıdaki videoya rastladım. Altyazılara çok güldüm. (Akplilere not; darılmaca gücenmece yok, mizah )

https://www.youtube.com/watch?v=H8_f4C14sU0
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Arkadaşlar bu dolar mevduat faizi geçen agustosta 2018 en çok kaçı gordu.galiba %9 oran alınabildi.bunu internette gorebilirmiyiz?
    eurobondlarda %10 u gorgu galiba agustosta...
    İNVESTİNG.COMDA eurobond varmı kodu nedir?

6. para piyasası fonu alabilmek için illa ilgili bankaya gidip hesap açtırmak mı gerekiyor? ben bugün İngbank üzerinden fon işlemleri, tefaş ve diğerleri menüsüne girerek FİL fibabank para piyasası fonu alım işlemi gerçekleştirdim. Bilmediğim bir şey olabilir mi? ekstra komisyon veya valörlü alım satım gibi

7.  Alıntı Originally Posted by Locator Yazıyı Oku
    Emeklilik yatırım fonlarını kapsamıyor düzenleme.

8.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    para piyasası fonu alabilmek için illa ilgili bankaya gidip hesap açtırmak mı gerekiyor? ben bugün İngbank üzerinden fon işlemleri, tefaş ve diğerleri menüsüne girerek FİL fibabank para piyasası fonu alım işlemi gerçekleştirdim. Bilmediğim bir şey olabilir mi? ekstra komisyon veya valörlü alım satım gibi
    Ben de akbank üzerinden fil aldim Komisyon valor vs yok denildi, satarken supriz birşey çıkmaz umarim, kendi bankanın bu alışverişten karı olmaması pek olağan gelmedi ama bankalarin kendi aralarında birbirlerinin fonu satılıyor birbirini götürüyor gozuyle bakmalari sanirim tek açıklaması

Sayfa 32/992 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •