Sayfa 224/656 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. 60 bin lot işlem hacimleri ile %3-5 düşüşler olmuştu...işte bu tür düşüşlerin tepkisi her zaman sert olur diyordu tecrübem...ki bunu da son günlerdeki yorumlarımızda söylemiştik...yalnız bu tepkinin vaktini bilemiyorduk...şükür ki sonunda geldi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. çoktandır devreleri kesmemiştik... işte bu gün ilk devremizi kestik...bakalım bundan sonraki günlerde neler olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çoktandır devreleri kesmemiştik... işte bu gün ilk devremizi kestik...bakalım bundan sonraki günlerde neler olacak ??
    Taşmı düştü bunun kafaya hayırdır devre mevre kesme...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Taşmı düştü bunun kafaya hayırdır devre mevre kesme...
    bu kaliteli hissenin düşmesine millet inanıyordu da neden çıkmasına kimse inanmak istemiyor ???

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu kaliteli hissenin düşmesine millet inanıyordu da neden çıkmasına kimse inanmak istemiyor ???
    Kimler alıyor bilmiyorum ama bayagı kalın lotlu abiler her halde bu saate 250, bini devirdik...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. İşte o düşüşler hep fırsattı. Teşekkürler Durdo.

7. durdo 6,34 ü görerek oldukça sert bir alış tepkisi üretti.( %15 )..bakalım bu gün nasıl bir kapanış yapacak ??

8.  Alıntı Originally Posted by aalgun Yazıyı Oku
    İşte o düşüşler hep fırsattı. Teşekkürler Durdo.
    gözler bu günü ,akıllar ise yarını görüyor..gözlerine inananlar durdonun daha da düşeceğine inandı..akıllarına inananlar ise o düşüşleri alış fırsatı olarak gördü ve bunu değerlendirdi de...

Sayfa 224/656 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •