MATRİKS'te yanlışlıkla indikatör parametresini ayarlarken Default olarak kaydet tuşuna bastım.şimdi o indikatörü her açtığımda o parametereler ile açılıyor bunu fabrika ayarlarına döndürmenin bir yolu var mıdır? sinir oldum yav üfff...
MATRİKS'te yanlışlıkla indikatör parametresini ayarlarken Default olarak kaydet tuşuna bastım.şimdi o indikatörü her açtığımda o parametereler ile açılıyor bunu fabrika ayarlarına döndürmenin bir yolu var mıdır? sinir oldum yav üfff...
Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.
O indikatörün tanımlı degerini bulun tekrar kaydedin. Bulamazsanız biz söyleriz
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri