Sayfa 961/1000 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    yok ondan değil. muhtemelen seçim sonuçları da o tarihte açıklanacak...
    Neresinden tutsan elinde kalıyor. Bir hafta geçmiş adam kazandı diyemiyorlar.

Aslına bakarsanız bu denli başa baş ciddi seçimler yenilenmeli. İstanbul bu ülkenin yarısı demek neredeyse.
    Bu minvalde bakınca referandum da yenilenmeli .
    Bu denli önemli konularda yüzde 50 yeterli bi çoğunluk değil bence .

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Adı batasıca Petkim.
    hisse dip arayisinda ve/veya dip arayisini bitirmis gibi; 20 gunluk ort 4.68 ; 50 gunluk 5.04..
    20 ve 50 gunluk yakin bi sure icinde kesisecek gibi , ortam stabil olursa sanki yukari yonlu gidecek hissi verdi bana, 4.20 yillik dip noktasi ; o seviyelerden alinabilir..
    4.20 / 4.50 arasi kademeli mal alinmaya musait; tekrar bi dip yaparsa ikili dip olusumu tamamlanmis gibi olacak..
    ben olsam cikmazdim (6.70 ort fener vardi bende, 6 tl dip noktasina kadar aldim, 7.45 ciktim) lakin takdir tercih ve para sizin..ytd
    yuzde 20 zararla burdan ciksan dolarin 1 tl yukari gitmesi lazim pata pat cikman icin, bilemiyorum yani..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    hisse dip arayisinda ve/veya dip arayisini bitirmis gibi; 20 gunluk ort 4.68 ; 50 gunluk 5.04..
    20 ve 50 gunluk yakin bi sure icinde kesisecek gibi , ortam stabil olursa sanki yukari yonlu gidecek hissi verdi bana, 4.20 illik dip noktasi ; o seviyelerden alinabilir..
    4.20 / 4.50 arasi kademeli mal alinmaya musait; tekrar bi dip yaparsa ikili dip olusumu tamamlanmis gibi olacak..
    ben olsam cikmazdim (6.70 ort fener vardi bende, 6 tl dip noktasina kadar aldim, 7.45 ciktim) lakin takdir tercih ve para sizin..ytd
    Çok teşekkürler. Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hep bi ciddiyetsizlik, kaç aydır dilinden düşürmediğin bir şeyin dahi gününü ayarlayamıyorsun.
    dün yazmıştım 8 inde acıklamayacaklarını şapkada tavsan kalmadı yep ovp hep hikaye şimdi heybeden turp cıkaracak tabi öncesinde
    son bir umutla abd de fonları ikna etmeye calışacak carsamba gününe bırakılmasının sebebi budur

kabined edeğişiklik ihtimalid evar o yüzden apket çarşambaya kalmış olabilir
    bir halt olacağı yok.

7. Ya da yarın YSK tüm oyların yeniden sayılması kararı alacak. Program araya gitmesin diye ileri aldılar. Komplo teorisyeni yaptılar bizi ulan.

Sigaraya zam vesilesiyle biraz gülelim.

Sigaraya Zam.jpg

Sayfa 961/1000 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •