Sayfa 32/1001 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 249 - 256 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    crevice portfolio management' de , soldierget blackscribe'ın yönettiği bir fon varmış. ppf değil fakat mevduat üstü getiri gayreti ile yönetiliyormuş.
    okt de iyi gidiyor gerçi...
     Alıntı Originally Posted by 40YILLIKSANAYICI Yazıyı Oku
    Sn Hamza, google da aratmama rağmen ilgili bir sonuca ulaşamadım. Bahsettiğiniz fonla ilgili ayrıntılı bilgiyi nereden görüntüleyebiliriz?
    tefas' ta var ... google ' a niye bakıyorsunuz ?

2.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    iş bankası 1 gün 2 gün sorasıya fon alımı için bloke edilen parayı repoya bağlıyor ama yüzde sekisden , düşük oran.. birisi yazmıştı yapı fredi'de böyle bir işlemde banka kendi PPF ne atıyormuş parayı ordan bozuyormuş vakti gelince... iş bankasında bu seçenek yok sanırım. bulamadım
    Garanti bankası da herhangi bir fon alınca bloke de garanti 2. Pff ye bağlıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
    50k fil aldım ama alırken devlet garantisi yok diye uyarı verdi banka, bende eski offshore zedesi ve paramı zorla kurtaran biri olarak tırsmadım degil bu ortamda...

4.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    50k fil aldım ama alırken devlet garantisi yok diye uyarı verdi banka, bende eski offshore zedesi ve paramı zorla kurtaran biri olarak tırsmadım degil bu ortamda...
    Ziraat, Vakıf gibi kamu bankalarını düşünebilirsiniz. Sahibi hazine olan banka batsa bile paranızı geri alabilme ihtimali var... Ytd

Fon sahibi yatırım şirketleri ama onun sahibinde hazine olunca rahatlamak mümkün. Ytd. Hazine iflas ettim diyemez ki. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. OKT alan arkadaşlar fonun içinde %63.5 oranında özel sektör tahvili olduğuna dikkat ediyorlar mı? yoksa sadece getirisine bakıp mı alıyorlar?

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    OKT alan arkadaşlar fonun içinde %63.5 oranında özel sektör tahvili olduğuna dikkat ediyorlar mı? yoksa sadece getirisine bakıp mı alıyorlar?
    bgün gerisini düşünmeden sadece getirisine bakarak bir miktar aldım. olası riskleri neler Özel sektör tahvilinin batması bu fonu etkiler mi

7.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    OKT alan arkadaşlar fonun içinde %63.5 oranında özel sektör tahvili olduğuna dikkat ediyorlar mı? yoksa sadece getirisine bakıp mı alıyorlar?
    Portföyümün sadece %1’i OKT’de getirirse bereket versin batsa da umurumda olmaz , Oyak sonuçta en kötü anapara korunacaktır .

8.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    bgün gerisini düşünmeden sadece getirisine bakarak bir miktar aldım. olası riskleri neler Özel sektör tahvilinin batması bu fonu etkiler mi
    Özel sektör bonosu ödenmezse haliyle fon varlığı düşeceği için fon fiyatı da düşecektir. Sanırım OKT içerisideki bonoların çoğu oyak grubuna ait şirketlerin bonoları. Fon dağılım raporlarını incelerseniz görebilirsiniz.

Sayfa 32/1001 İlkİlk ... 2230313233344282132532 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •