Sayfa 196/483 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon
Arama sonucu : 3860 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku
    kim arkadaş hergün 150-200 lotu satan.sabah yine 69.95 e 100 lot koydu.sonra 69 a çekti.satılmayınca 68 e çekti.şimdide 65 i gösteriyor.nasıl adi ******** bir kağıda takılmışız yahu.....
    benim gibi mal taşımaktan sıkılan yada acil satmak zorunda kalan birileri de olabilir alım gibi satımda bir hak o yüzden çok fazla yargılamamak gerekir çok zor bir kağıttayız alması sorun satması daha sorun hayırlısı olsun bekliyoruz elimizden de bir şey gelmiyor

2. Aynen satanada bir şey denilmez artık. Biktirdi şerefli. Paraya sikisanin halide zor bu kâğıtta tam sabır işi

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Diğer hisseler çok zayıf kaldı bunun gideceği yok diyen biridir . Ben bekliyecegim uzun vadeli aldım.

4.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    benim gibi mal taşımaktan sıkılan yada acil satmak zorunda kalan birileri de olabilir alım gibi satımda bir hak o yüzden çok fazla yargılamamak gerekir çok zor bir kağıttayız alması sorun satması daha sorun hayırlısı olsun bekliyoruz elimizden de bir şey gelmiyor
    benim itirazım satmasına değil.tabiiki alacak ta satacak ta.ama bu kağıdı alanın nasıl alınıp satıldığını bilmesi gerekir.istediğin şekilde işlem yapamazsın.parça parça satacaksın.bir kaç basamak yukarıya yazacaksın.elindekini vermeye kalkarsan alacak olan alışını aşağı çeker ve aşağıdan almaya çalışır.kademeli şekilde düşürürsün kağıdı.böyle kağıtları alıyorsan usülüne göre davranmayı bileceksin.

5. Satabildi mı ki. Ne kadar işlem oldu

6.  Alıntı Originally Posted by dogan7411 Yazıyı Oku
    Satabildi mı ki. Ne kadar işlem oldu
    6 lot işlem oldu...

7. hgarip çok teşekkürler. Dalga geçer gibi

Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku
    6 lot işlem oldu...
    6 lot için değer mi be kardeşim

Sayfa 196/483 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları