Sayfa 884/1000 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 7,065 - 7,072 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Vergi polemiği yapılıyor. DOLAYLI VERGİLER HARİCİNDE Kİ tüm vergileri iş veren öder.
    Çalışan aldığı net maaşı bilir. Vergi dilimine girip maaş düşmesi genelde kamu sektöründedir.
    Özel işletmelerde kurumsallaşmış olanlarda vergi dilimi sorunu çıksa da iş veren bir şekilde telafi eder.
    Yazdığıma itiraz edecek olan arkadaş var ise lütfen durumunu izah etsin.
    Şu unutulmamalıdır ki her kes KOÇ,SABANCI,ECZACIBAŞI,ZORLU, VS değil. vergi kanunları tüm işletmelere aynı uygulanıyor, bu ülkenin büyük bir çoğunluğu küçük işletmedir.

2. Vergi dilimine girip maaş düşmesi özel sektörde de vardır.Ancak anlaşmalı bir şekilde işyerinde çalışırsa net maaşında değişim olmayabilir.Bu tür maaş alanlar da yüzde olarak çok azdır.Kurumsal şirketlerde mavi yaka işçilerin hemen hemen %99 u vergi dilimlerinden etkilenir
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Halk kaliteli sogan bulamiyorsa lokantalar nereden buluyor?
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    A101 den, BİM den..
    ughhhhh

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,052
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    ughhhhh

Ben cevap vereyim dedim, yoksa Gaya dalacak ona..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Ben cevap vereyim dedim, yoksa Gaya dalacak ona..
    Madalya da taksaydınız. Gurur lanmıştır.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Vergi polemiği yapılıyor. DOLAYLI VERGİLER HARİCİNDE Kİ tüm vergileri iş veren öder.
    Çalışan aldığı net maaşı bilir. Vergi dilimine girip maaş düşmesi genelde kamu sektöründedir.
    Özel işletmelerde kurumsallaşmış olanlarda vergi dilimi sorunu çıksa da iş veren bir şekilde telafi eder.
    Yazdığıma itiraz edecek olan arkadaş var ise lütfen durumunu izah etsin.
    Şu unutulmamalıdır ki her kes KOÇ,SABANCI,ECZACIBAŞI,ZORLU, VS değil. vergi kanunları tüm işletmelere aynı uygulanıyor, bu ülkenin büyük bir çoğunluğu küçük işletmedir.
    Vergi diliminde maaş düşmesi özel sektörde olur kamuda üniversite hocaları ve sözleşmeli personel hariç agustos ayıns kadar kimsenin maaşı düşmez. Özel sektörde net maas uzerinden sözlesme yapilmamıssa maasın yüksekligine gore subat mart aylarında ust dilime cıkmaya baslanır
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Özel sektörde olmaz demiyorum. Yanlış anlaşılmasın, düşük maaşlı işçinin durumu söz konusu. EŞEK YÜKÜYLE maş alanları konuşmuyoruz. Benim profesör çalıştıracak durumum olsa keşke.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Çalışan işcim vergi dilimine girince otomatikman maaşı düşmesin diye artışa gidiyorsunuz. Bürüt gelir artıyor, kıdem tazminatı artıyor,sözde sene başında yaptığınız zam artıyor, çalışan bunu anlamasa da iş veren sağlam hissediyor.

Sayfa 884/1000 İlkİlk ... 384784834874882883884885886894934984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •