Sayfa 35/1013 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Selamlar,

Aslında çok eski üyeyim. Oğlum 14 yaşında oldu ,oğlum daha doğmadan bu forumda baba olacağımı bildirmiştim. Babo abiden isim önerisi bile almıştım. Sonrasında genelde aşırı yoğunluklardan 10-12 yıl yazmadım, üyeliğim kalktı ,sonrasında ben de yeni nick ile üye oldum. Yeni emekli oldum , bu yüzden bazen de olsa yazabilirim , gerçi takip etmeyi hiç bırakmamıştım.

Eski forum dahil bu topiği ilk mesajından beri izlerim.

Şu an ki topikteki hakim genel kanı Merkez Bankasının reeskont ödemeleri için 3,53xx den sabitlediği yere kadar doların geri gelmeye devam etmesi gibi görünüyor. Mantıklı görünüyor , ama piyasa hakim mantığa göre özellikle hareket etmeyeceğini o kadar çok gösterdi ki. Şahsen 2016 yılı Haziran ayından beri %100 e yakın dolardayım. Beklemeye devam edeceğim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Arkadaşlar MB nın bir kısım borçlular için öngördüğü 3,53 seviyesini çok ciddiye almış görünüyorlar.

Sanki MB nın dolar kurunu istediği seviyeye indirebilme gücü olduğunu varsaymaktalar.

Bırakınız son iki yılı, son 5 ayda MB nın dolar kurunun yükselişi karşısında ne kadar çaresiz kaldığını unutmuş görünüyoruz.

Bugün önemli bir gün dolar stratejisi açısından şahsım için.

Bilgi kaynaklarımı bir kez daha yoklamam gerekiyor.

Bol kazançlı sağlıklı günler dilerim herkese.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Twitter'deki dostumuzun son analizi ve öğüdü:

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ezcümle demekte ki;

"Dolar fiyatı 300 pips aşağıda kanlın dibinde destek bulmuş olabilir.Dün öğüdüme uyup da 3,58 den dolar alanlar için şimdi riski yönetme zamanı. Kur 3,65 ün üstüne giderse, stopu başabaşa (3,58) getirmeye bakacağız...
    " (gibi bir şey )
    Son düzenleme : BORA YAŞAR; 24-02-2017 saat: 09:08.

5. s.a Hayırlı Cumalar..

Biz böyle bir şey desek SPK ne eder acaba?Ama siyasiler konuşunca görmezden geliniyor, yapabiliyorsa yapsınlar bakalım, güçleri ancak ky yeter.. bence..

http://www.sondakika.com/haber/haber...elden-9298543/
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. son görünüm böyle bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku

son görünüm böyle bence..
    Görüntü tamam da...Analiziniz, öngörünüz, tahmininiz nedir?

Yararlı olurdu.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Görüntü tamam da...Analiziniz, öngörünüz, tahmininiz nedir?

Yararlı olurdu.
    Hocam her halukarda 3,6xxx üstü kalışlar olmadan düzeltme(Düşüş) ne derseniz deyin, ancak tepki oluşabilir, düşüş yerleri ise 3,47xx civarı olabilir grafiğe göre ...tabikii bence..

Sayfa 35/1013 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •