AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: Çok kısa bir zaman içerisinde dilekçe ve eklerini YSK'ya teslim edeceğiz. / NTV
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: Çok kısa bir zaman içerisinde dilekçe ve eklerini YSK'ya teslim edeceğiz. / NTV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek bu sabaha karşı 04:00’de gozaltina alınan İktisatçı yazar Mustafa Sönmez serbest bırakıldı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
LGS başvuruları bugün saat 23:59’da sona eriyor .
2018’de polis görev alanı içerisindeki trafik kazalarında 2138 kişi hayatını kaybetti 252 bin kişi yaralandı .
2018 yılında 10 milyon 265 bin araca toplam 4 milyar 27 milyon tl ceza kesilirken 788137 araç trafikten men edildi . Ayrıca 2018 yılında kural ihlali sebebiyle 150237 kişinin Surucu belgesi geri alındı .
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Dünya geneli Whatsapp ‘a erişimde sorun yaşanıyor . Ayrıca Facebook’ta da erişimde zorluk var .
Başarının sırrı ''Sahada ,operasyonel yetkiğinin kooparitif yapısının merkezde olduğu güçlü kurumsal altyapılarla sağlamasıdır ''
https://twitter.com/olumbuney/status...83490356613120
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri