Originally Posted by Carleone Alim giren varmi görebilen varsa merak ediyorum paylasirsaniz sevinirim SM-A920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Tavanda bekleyen 56
Originally Posted by deepdark7913 Tavanda bekleyen 56 71 adet bekleywn
Originally Posted by deepdark7913 71 adet bekleywn Çok bekletmeyelim sıkılmasınlar.
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by balık Çok bekletmeyelim sıkılmasınlar. 6 ay tuttum subat ayinin ortasina sattim daha once desiginiz gibi bende bakip duruyorum simdi
Originally Posted by deepdark7913 6 ay tuttum subat ayinin ortasina sattim daha once desiginiz gibi bende bakip duruyorum simdi Beni bir sen anladın, sende yanlış anladın diye takılmıştım hatırlarsanız. Sizin yeriniz benim gözümde farklıdır bilirsiniz. Size hatasız kul olmaz şarkısını önereyim. Neyse sağlık olsun diyelim.
Originally Posted by deepdark7913 6 ay tuttum subat ayinin ortasina sattim daha once desiginiz gibi bende bakip duruyorum simdi ekranda kar görünce satmamak elde değil hayırlısı olsun.biz sonunu bekliyoruz belki senin için hayırlı olan budur.belki iyiki sattım diyecen
Originally Posted by deepdark7913 6 ay tuttum subat ayinin ortasina sattim daha once desiginiz gibi bende bakip duruyorum simdi Sizin yüzünüzden sattık, Derin Hisseyi dinleseydik şimdi köşeyi dönmüştük. Helal olsun Derin Hisse'ye.
Forum Rules
Yer İmleri