Sayfa 130/946 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mdemir e yakalanmadığın müddetçe sorun olmaz ama yakalanırsan yandın ne cahilliğin kalır ne eğitim seviyen
    forumda olmadığım saatlerde bile hayaletim milleti yazıları düzgün yazmaya zorluyor demek
    yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    teknik olarak çakma fos basgan hollanda dan bir hafta daha dönmeseydi bu hafta sonuna 6** görme ihtimali çok yüksekti
    Tükettigim eurolari maaştan yerine koymam lazım temmuzda italyaya gidecegim ben gittikçe döviz yükseliyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar telefonda yazıyorum, sözlük tamamlama şeysinden dolayı araya saçma sapan kelimeler çıkıyor kusura bakmayın.
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mdemir e yakalanmadığın müddetçe sorun olmaz ama yakalanırsan yandın ne cahilliğin kalır ne eğitim seviyen
    Bi de guneysuya yakalanma.ak lazım. Hırtın birinin gözüne patlıcani sokacaktım bi harf yüzü den baska yerine girdi diye 1 hafta tatil yazdı bana
    bir halt olacağı yok.

Cds 470 olmuş
    bir halt olacağı yok.

5. Çok net daha hızlı artıyorlar.200 tl ye aldığım lego setler 450 tl civarı olmuş. Spor ayakkabılar bu sezon 450 tl civarı satıldı seneye 750 tl olur ben 120 tl civarı 3 er 4 er tane aldım. Organik ürünler ve daha saf kimyasallar içeren diş macunu,şampuan,el sabunu uçtu resmen.Sanal market geçmiş siparişlere bakıyorum başıma ağrı giriyor. Ürünler 2 kat artmış maaş %25 artmış. İmkanım olsa soğuk ilkimli bir yerden küçük bir depo yaparım.Birde şöyle bir tespitim var malların fiyatı arttıkça özellikle ithal ve kaliteli ürünler gelmemeye başladı eğer işler biraz daha kötüye giderse paranla bile ürün bulamama durumu olabilir.

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Çok net daha hızlı artıyorlar.200 tl ye aldığım lego setler 450 tl civarı olmuş. Spor ayakkabılar bu sezon 450 tl civarı satıldı seneye 750 tl olur ben 120 tl civarı 3 er 4 er tane aldım. Organik ürünler ve daha saf kimyasallar içeren diş macunu,şampuan,el sabunu uçtu resmen.Sanal market geçmiş siparişlere bakıyorum başıma ağrı giriyor. Ürünler 2 kat artmış maaş %25 artmış. İmkanım olsa soğuk ilkimli bir yerden küçük bir depo yaparım.Birde şöyle bir tespitim var malların fiyatı arttıkça özellikle ithal ve kaliteli ürünler gelmemeye başladı eğer işler biraz daha kötüye giderse paranla bile ürün bulamama durumu olabilir.
    1 Tane as veya ekmekli bir sey goremedim yahu, bu BAG-GUR emekliligi adami boyle perisan ediyor demek ki!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Özhaseki de Ankara ' daki oyları sayalım demiş.
    Ula dolar utan kendinden utan hala 6 lirayı öpsem mi öpmesem mi diye düşünüyorsun. Bütün ülke seni yukarı çıkarmak için uğraşıyor ama sende bi rahatlık bir kaygısızlık, yazıklar olsun .

8. Anlayamadım?

Sayfa 130/946 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •