Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Burada, hisse paylaşımı da yapılıyor sanırım. Ben de, acsel hissesi ile ilgili bir paylaşımda bulunacağım. Hissenin fiyatı 3.85 TL. Denizli-Acıpayam-Aşağı mah. de yıllar önce aldığı 172.000 metrekare yatırım amaçlı gayrımenkulu var ve bu arazisi 2-3 ay önce sanayi imarı onayını aldı. Bunun da hisseyi çok olumlu etkiliyeceğini düşünerek kendimce yüklü miktarda girdim. Sanayi imarı onayı alındığı için , yeniden değerlemesi yapıldığında yüksek bir kar gelebileceği beklentisindeyim. Konuyla ilgilenip bilgilendirme yapan olursa sevinirim.
Barış Yarkadaş : Saat 23.17 ve Maltepe'de sayılmamış 14 sandık kaldı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
YSK nın işi zor bu saatten sonra.
Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !
1 sandık kalmış. TELE1
Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !
Anadolu Ajansı : Maltepe İlçe Seçim Kurullarındaki oy sayımı sona erdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yer İmleri