Sayfa 28/77 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
Arama sonucu : 615 madde; 217 - 224 arası.

Konu: OZRDN - Özerden Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by alpaslan Yazıyı Oku
    bu şirketin sıkıntısı hisse talep yok alıcı gelmiyor şirket yetkilileri bu konuya çözüm üretmeleri gerekmektedir.
    6 milyon kara 50 milyon piyasa değeri için talep normal talep için ya kar artacak yada hisse fiyatının düşmesi lazım umarım yeni fabrika yeni makinalar ile daha iyi kar ve daha yüksek cirolar ile talep oluşacaktır

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 1 nisan 2019 tarihinde saat:14.00 da genel kurul toplantısı var.vakti müsait olan hisse senedi yatırımcısının katılması kendi faydasına olur.sebebi yatırım yaptığın şirketi görmüş olursun.şirketin yöneticileriyle tanışmış olursun.bunlar gerçek borsa yatırımcısının olmazsa olmaz kuralları.şirket hakkında görüşlerini paylaşma yeri.bence her yatırımcı eğer müsaitse genel kurullara katılsın.

3.  Alıntı Originally Posted by birşey bilmez Yazıyı Oku
    1 nisan 2019 tarihinde saat:14.00 da genel kurul toplantısı var.vakti müsait olan hisse senedi yatırımcısının katılması kendi faydasına olur.sebebi yatırım yaptığın şirketi görmüş olursun.şirketin yöneticileriyle tanışmış olursun.bunlar gerçek borsa yatırımcısının olmazsa olmaz kuralları.şirket hakkında görüşlerini paylaşma yeri.bence her yatırımcı eğer müsaitse genel kurullara katılsın.
    Siz katılmayı düşünüyor musunuz sayın birşey bilmez?

4.  Alıntı Originally Posted by balıkçı Yazıyı Oku
    Siz katılmayı düşünüyor musunuz sayın birşey bilmez?
    katılmayı düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by birşey bilmez Yazıyı Oku
    katılmayı düşünüyorum.
    sn birseybilmez,katıldınız mı?
    c grubundan b grubuna geçis hakkı 2 yıl sonra oluyor dıye bılıyorum....
    C grubundan çıkma düşünceleri var mı acaba?
    hisse yukarı yada aşağı tepki vermıyor?
    işlem hacmi yerlerde?
    ( foruma ilk mesajımda buraya kısmetmiş

6.  Alıntı Originally Posted by KaRPaTi Yazıyı Oku
    sn birseybilmez,katıldınız mı?
    c grubundan b grubuna geçis hakkı 2 yıl sonra oluyor dıye bılıyorum....
    C grubundan çıkma düşünceleri var mı acaba?
    hisse yukarı yada aşağı tepki vermıyor?
    işlem hacmi yerlerde?
    ( foruma ilk mesajımda buraya kısmetmiş
    c grubundan b grubuna geçis hakkı 2 yıl sonra oluyor dıye bılıyorum...Bu böyle değil.şöyle dolaşımdaki hisse adeti*son 6 aylık fiyat ort.=10.000.000 TL üstü oldu mu.B Grubuna geçiyorsunuz.kaldı ki şirket 2015 Şubat ayında halka arz oldu.yani aradan 4 yıl geçti.her iki yıl gecen B grubuna geçmiyor.buradaki kıstas 10.000.000 Tl yi bulmak.

7. yeni fabrika ile birlikte ,ilgi artar umarım.
    B grubuna geçmesi için o zman hisse fiyatlarını yükseltseler fena olmaz hani

8.  Alıntı Originally Posted by KaRPaTi Yazıyı Oku
    yeni fabrika ile birlikte ,ilgi artar umarım.
    B grubuna geçmesi için o zman hisse fiyatlarını yükseltseler fena olmaz hani
    YENİ FABRİKA 2018 KASIMDAN BERİ FAALİYETDE.ESKİ FABRİKA YENİ FABRİKAYA TAŞINACAK PLANAN HAZİRAN AYINA KADAR.O ZAMAN ORANIN KİRA PARASINDAN KURTULACAK ŞİRKET.ŞUAN İKİ FABRİKAYA KİRA VERİLİYOR.BU PARA TEK ÖDEMEYE DÜŞECEK.

DİĞER SORU B GRUBUNA GEÇİŞ DEDİĞİM GİBİ HİSSE ORT.6 AYLIK FİYATI*DOLAŞIMDAKİ HİSSE:10.000.000 TL ÜSTÜ OLDUĞUNDA B GRUBU.AMA FİYAT YÜKSELTMEK V.S.BİLMEM .BUNU PİYASA AÇIK PİYASA ŞARTLARINDA NE OLUR NE GİDER KİMSE BİLEMEZ.KENDİNİZİ ÇOK B GRUBUNA ŞARTLANDIRMAYIN.PİYASA SU MİSALİ ''SU AKAR YOLUNU BULUR''ytd.

Sayfa 28/77 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •