Sayfa 222/946 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bu nufus artışı bizi bir gün ya kıtlığa yada kaosa sürükleyecek...
    Başlıkla pek alakası yok ama bu konuyu memleket meselesi olarak gördüğüm için fırsat buldukça dile getirmeye çalışıyorum...
    Anlayışınız için tşk ederim
    Konu kapanmıştır.....

saygılar/başarılar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

3. tengri bey tesekkurler
    ama bi araba uretilirken
    2 milyon litre den fazla Temiz su, bir daha icilemez hale gelmekte
    kiyas yaparsak, dana buzagi yemis 2 cuval yem, bununla daha rasyonel olmaz mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Gambiya yanimizdaysa hic endiseye mahal yok, yanlız yerini merceklen bir bulabilsem!
    Peşinden, Togo geliyor. Birlikte ara ki iş çıkmasın.

5. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by broker33 Yazıyı Oku
    Beyler bloomberg tv de tanzim satışların zincir marketler de devam ettiği söyleniyor ...
    Ben dün akşam uğradım manav reyonuna hiç bakmadım ama kasada millet homurdanıyordu ..
    Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur ..
    Ben dün market market gezdim öyle bir uygulama göremedim, mecburen pazara gidip 7 liradan 5 para etmeyecek soğanı kucakladim ha bu arada Carrefour'sa 3 liraya satılan bir soğan vardı sanırım Mısır'dan ithal edilen soğanlar bunlar soğan demeye bin şahit iater, insan onu soğan diye tezgaha koymaya utanır alsan alınmaz aldın diyelim kimse çürük soğandan yemek yapmaz, saçmalık yani böyle bir market icin.

Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben dün market market gezdim öyle bir uygulama göremedim, mecburen pazara gidip 7 liradan 5 para etmeyecek soğanı kucakladim ha bu arada Carrefour'sa 3 liraya satılan bir soğan vardı sanırım Mısır'dan ithal edilen soğanlar bunlar soğan demeye bin şahit iater, insan onu soğan diye tezgaha koymaya utanır alsan alınmaz aldın diyelim kimse çürük soğandan yemek yapmaz, saçmalık yani böyle bir market icin.
    Ben de zincir marketlere bakiyorum, resmen kepezelik sogan demeye bin sahit ister, ne hallere düşürdüler memleketi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,051
    Erkek adam, soğan patates işi ile uğraşmaz,

migrosta şöyle, carfur da böyle pazarda nane..

evin hanımı düşünsün..

siz para kazanmaya bakın.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 222/946 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •