Sayfa 306/976 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    Niye bu kadar tepki veriyorsunuz anlamakta zorlanıyorum, yıl sonu bilançosu tahmininiz tutmadı kimse hani sen yıllarını vermiş tin bu şirketi senden iyi tanıyan yoktu nasıl bu kadar uzak tahminde bulundun demedi. Uzuncuym ben deyip aralardada sürekli trade Edip para kazanıyor sunuz yani hiç kaybetmiyorsunuz ama bu kadar inandığıniz hisseyi yerine koyacağınız dan eminsiniz. Ben şahsım adına ya arkasından bakarsam diye trade yapamıyorum mesela...

sanada cevap vereyim yıl sonu bilançosunun kötü geleceğini yazdım

27 milyondu 9 aylığın 15 lere düşeceğini yazmıştım yanıldım 30 bekleyenlerde vardı

onlarada bişeyler yazsaydın iyi olurdu. sayın deeppimpekt eğer bişeyler yazılacaksa

ben iyibir trayderim çoğu arkadaşlar gibi 30 bin 50 bin lotlarla oynamıyorum

300 bin lot 500 bin lotlarla oynuyorum maliyetim 76 kuruş elim rahat

130 un üstünede atsa gideceğine inanırsam oradanda dönüp geri alırım

senide rahatlatmışımdır umarım

2. hıçbir şeyden haberiniz yok . akapıtal marbaş ve işyatırımın

onlarca kez oyununu bozdum neyse yarın gün sonunda önemli bir yazı yazarım

3. hısse 105 lerdeyken 600 bin lota ulaşmıştım hata etmişim bıraksaydım da kuruşları görseydi tahtada benden başka alıcı yoktu

4. varmı başka karın ağrısı olan onada cevap vereyim

5.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    varmı başka karın ağrısı olan onada cevap vereyim
    Elimde sizin kinin 20.de 1 i anca var. Arada bi ky da bir yol haritası çizinde bari. Reel olduğunuza inanalım.

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. birgün bu hısseden gidersem beni çokkkkkkkkkkkkk ararsınız

7.  Alıntı Originally Posted by Ekmeklik Yazıyı Oku
    Elimde sizin kinin 20.de 1 i anca var. Arada bi ky da bir yol haritası çizinde bari. Reel olduğunuza inanalım.

zaten ben reel im 111 ve 112 lerde kedi alıcı diyerek küçük yatırımcıyı uyardım kaptırmasınlar diye elindeki malları yoksa hangınız kediyi bilirdiniz cuma günüde pramit 930 bin lot sattı dedim daha ne yapacaktım

8.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    birgün bu hısseden gidersem beni çokkkkkkkkkkkkk ararsınız
    Yukarıda yazdım yazacağımı. 0.76 maliyetle 500-600 bin lotla buralarda gezecekseniz bu tahtanın sahibi bu kâra anca 10 kademe hareket ettirip 3 kademe üstten kapatması gayet doğal yani. Ben de kardayım ama Cuma vermediğime pişman oldum.1.35 üzerine kesinlikle atar dedim. Ama 1.26 üstü bile tutmadı

Sayfa 306/976 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •