Sayfa 231/639 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. 42 direncini kırdık ama günü nereden kapatacagimiz onemli 44 e niye o kadar hemen satış giriliyor ki??? Spek değilse bizim ky cidden akıllanmaz 33 _ 35 arası toplayanlar satıyor galiba acele edilmese daha yolu çok uzun...

Aksama kapanışı görelim bakalım bugün 43 hatta 44 mükemmel olurdu...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Kademeleri supure supure gidiyor sanki....
    Usta bugün ve yarın kapanışı önemli benim için bugün 43 ve üstü kapatır ise harika olur yarında 48 direnci denenirdi...

Rüzgarı arkasına almışken bilanço ve beyanname iyi haberler görürsek yükselişin devamı gelir inşallah...

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Usta bugün ve yarın kapanışı önemli benim için bugün 43 ve üstü kapatır ise harika olur yarında 48 direnci denenirdi...

Rüzgarı arkasına almışken bilanço ve beyanname iyi haberler görürsek yükselişin devamı gelir inşallah...
    İnşaAllah kardeşim... Hepimizin temennisi bu yönde....

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku

yarın ki bilanço çokkkk ama çokkk önemli.. haber akışı gelmeye başlarsa kağıt için 1 li seviyeler konuşulur, ama haberler düşmeden boş konuşma oluyor ... o yüzden biz bilelim ve bekeleyelim..alacağımıız kadar aldık, şimdi haberleri bekleme zamanında ...KİMSEYE AL SAT TUT DEĞİLDİRR

5.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    yarın ki bilanço çokkkk ama çokkk önemli.. haber akışı gelmeye başlarsa kağıt için 1 li seviyeler konuşulur, ama haberler düşmeden boş konuşma oluyor ... o yüzden biz bilelim ve bekeleyelim..alacağımıız kadar aldık, şimdi haberleri bekleme zamanında ...KİMSEYE AL SAT TUT DEĞİLDİRR
    0.3× lardan alanlar 0.50 geçerken dökülür .... Asil film 0.50 ustu baslar.... Kısmet bakalım yaşayıp göreceğiz .....

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Kademeleri supure supure gidiyor sanki....
     Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    0.3× lardan alanlar 0.50 geçerken dökülür .... Asil film 0.50 ustu baslar.... Kısmet bakalım yaşayıp göreceğiz .....
    Hocam katılıyorum size asıl büyük alımların özellikle 55 _ 60 civarında ve üstünde olacağını düşünüyorum ama bu alımların olabilmesi için haber gerekiyor piyasayı ikna edici haberler gelirse akıbeti transtürk gibi olabilir tavanda alımı bekleyen yüzbinlerce lot ...

Şimdilik hayal kuruyoruz ama gerçekleştiğini Allah'ın izniyle göreceğiz inşallah.

7.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    Bilanço bugün gelecek diye biliyorum yanlış mı hatırladım...

Bu arada seddülbahir hocam ile Kocamuglali nerede???

8.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bilanço bugün gelecek diye biliyorum yanlış mı hatırladım...

Bu arada seddülbahir hocam ile Kocamuglali nerede???
    bugün de etkisi yarın olur onlar pusudadırlar malum kurt puslu havayı severr

Sayfa 231/639 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •