
Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Ben de diyorum ki Allah aþkýna çok sevdiðin hocanla bir tanýþýn engel mi var yok.Bundan sonra senin portföyünü de o yönetsin lütfen.Yalnýz ondan sonra paraya para mý demezsin yoksa ocaðýna incir aðacý mý dikilir orasýný bilmem.Sonra bana kýzmak yok.Bakalým gerçekler sanala benziyor mu bizi de bilgilendirirsin.Allah sana akýl fikir versin.Gittikçe bu topicde tahtada yapýlan operasyonun uzantýsý gibi yapýlan iþlemelere bilerek destek verdiðini düþünüyorum artýk.Ya sen nasýl bir cehalet içindesin ki ya da kafan nasýl bir kafa ki sevgili hocanýn ne yaptýðýný hala hemde o kadar net uyarmama raðmen kavrayamayýp þöyle bir yazý þurada yazýyorsun.Ya bu þilepler gemiler tahtadaki 10 k malý bile kaldýramýyor adama gülerler burada senin gibi olursan.
Bak soruyorum USD analizi neden cevap veremiyor biliyormusun?Çünkü onu analiz etmek tahtada bu iþi yapanlar ile baðlantýlý olup buralarda çiziktirmeye benzemez.
Hala tahtada at koþturmaktan falan bahsediyorsun.Bak bunu burada kaçýncý kez yazýyorum.Bu topicde yazanlarýn ne yazdýðýnýn ve de tahtada ne yaptýðýnýn incelenmesi için git savcýlýða suç duyurusunda bulun.Ben minnettar olurum.Ondan sonra bak bakalým burada kimler hop oturup hop kalkýyor görürsün.
Zaten þu yazýnýn üzerine hala buralarda ayný þekilde saçmalamaya devam edersen artýk seninde foyan tamamen ortaya çýkmýþ olacak.
Yer Ýmleri