Sayfa 128/1001 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    İlginize teşekkürler, sıkılmadan cevap veriyorsunuz hakkınızı helal edin...
    Rica ederim. Bildiklerimi paylaşıyorum sadece. Iyi günler.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aracı kurumdaki fonlarınızda Takasbank'ta saklanır. Ayrıca aracı kuruma birşey olursa YTM devreye giriyor ve 2019 yılı için 177.000 TL'niz koruma altında. Link http://www.ytm.gov.tr/s-sorulan-soru...n-sorular.aspx
    şimdi linkteki dökümü tekrar okuyunca aklıma takıldı.

A) bu 177bin, her bir kurumdaki yatırım için ayrı ayrı mı? yoksa tek bir yatırmıcının toplamdaki 177bin tl si mi?

B) "Yatırımcılar tazmin taleplerini, ilan tarihinden itibaren bir yıl içinde YTM'ye, hak sahipliğinin ispatına yarayacak belgelerle birlikte, ilânda belirtilen süre içerisinde yazılı olarak iletirler."

denmiş, buradakilerin hemen hemen hepsi işlemleri sanal ortamda yapıyor. "hak sahipliğini ispatlayacak belge" ne olabilir, ekran görüntüsü mü?

3.  Alıntı Originally Posted by kocaballi Yazıyı Oku
    şimdi linkteki dökümü tekrar okuyunca aklıma takıldı.

A) bu 177bin, her bir kurumdaki yatırım için ayrı ayrı mı? yoksa tek bir yatırmıcının toplamdaki 177bin tl si mi?

B) "Yatırımcılar tazmin taleplerini, ilan tarihinden itibaren bir yıl içinde YTM'ye, hak sahipliğinin ispatına yarayacak belgelerle birlikte, ilânda belirtilen süre içerisinde yazılı olarak iletirler."

denmiş, buradakilerin hemen hemen hepsi işlemleri sanal ortamda yapıyor. "hak sahipliğini ispatlayacak belge" ne olabilir, ekran görüntüsü mü?
    Ekstre, işlem sonuç formları olabilir vs.sanırım. Her kurum için ayrı ayrı olabilir bu koruma tam emin değilim.

4. simdi baktim bir kagit internet websitesinden yatirim hesabi acarak imzalamistim
    yillik 1,059 % PPF alip satim icin ve gunluk 0.003% de cikiyor
    ama ben bu ckesintilerii gormedim yani zaten biri parasinin tumun yil basi cekebilir komisyon odemeden!
    sayin admustafa bir kez soylemistir zaten bu fonlari alip satarken cikiliyor otomatik yanlis yapmazsam eger

5.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Tamamdır shangil çok tesekkurler
    rica ederim

6.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    simdi baktim bir kagit internet websitesinden yatirim hesabi acarak imzalamistim
    yillik 1,059 % PPF alip satim icin ve gunluk 0.003% de cikiyor
    ama ben bu ckesintilerii gormedim yani zaten biri parasinin tumun yil basi cekebilir komisyon odemeden!
    sayin admustafa bir kez soylemistir zaten bu fonlari alip satarken cikiliyor otomatik yanlis yapmazsam eger
    Sn.shangil fon yönetim kesintisi haricinde bankalar yatırım hesaplarından belli ücret kesebiliyorlar. Her bankada farklı tabi bu ücret. Şu ana kadar hesabınızdan bir kesinti olmaması güzel fakat ileride olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aracı kurumdaki fonlarınızda Takasbank'ta saklanır. Ayrıca aracı kuruma birşey olursa YTM devreye giriyor ve 2019 yılı için 177.000 TL'niz koruma altında. Link http://www.ytm.gov.tr/s-sorulan-soru...n-sorular.aspx
    Peki diyelim aracı kurumdan değil de bankadan tefasta işlem gören FIL gibi bir PPF alımı yaptık yüklü bir portföy ile ve banka battı, bu durumda 100k devlet güvencesi mi dediğiniz 177k mı yoksa soğuk su mu?

8.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Peki diyelim aracı kurumdan değil de bankadan tefasta işlem gören FIL gibi bir PPF alımı yaptık yüklü bir portföy ile ve banka battı, bu durumda 100k devlet güvencesi mi dediğiniz 177k mı yoksa soğuk su mu?
    Bu durumda başka bir kurumdaki hesabınıza aktarabilirsiniz fonlarınızın tamamını. Yani fonlarınıza bişey olmaz.

Sayfa 128/1001 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •