Sayfa 578/946 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yenilen deve güreşe doymaz derler ama...
    deve sidiği içiyorlar mesajı mı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    gelsin 1000 tl bayram harcligi..hadi yine iyisiniz

birde herkes secim yenilenirse 7 liradan acar vs diyordu sanirim yanildilar..
    geçende ki gibi 12 milyarın çoğu doalra giderse ogün bi %2 daha primlenir
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    CHP ve muhalefet seçimleri boykot kararı alırsa bu dediğiniz konuşulabilir. Yok aday gösterilecekse sizin tavrınız AKP'ye hizmet olur. Dönüp dönüp kırık plak gibi aynı şeyleri söylemeniz samimi olmadığınız hissi uyandırıyor, haberiniz olsun. Trol değilseniz muhalefetin kararını beklersiniz..
    Tengri güzel bi tespit yaptı bu kişi ile ilgili...Aynen yılmak yok CHP kararı beklenmeli...Aday gösterildiği an oyumuzu yeniden gider şerefimizle atarız...

4.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    CHP ve muhalefet seçimleri boykot kararı alırsa bu dediğiniz konuşulabilir. Yok aday gösterilecekse sizin tavrınız AKP'ye hizmet olur. Dönüp dönüp kırık plak gibi aynı şeyleri söylemeniz samimi olmadığınız hissi uyandırıyor, haberiniz olsun. Trol değilseniz muhalefetin kararını beklersiniz..
    Ben ve benim gibilerin sesi yükselsin ki CHP yönetimi ne istediğimizin farkına varsın.

Her seçimde chp ye oy verdim dedimse chp nin paralı askeriyim demedim herhalde. Tamamen bağımsızım bana ne yönetimin ne karar vereceklerinden.. Bağımsız hür düşüncede olduğum için chp ye oy verdim ama sizin gibiler yukarı ne diyecek hele bir onu bekleyelim diyorsa orada zaten ben olmam

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    akepe ye teşekkür ediyorum iki haftadır seçim yenilenmmeyecek mümkün değil derken kesinlikle samimi değildim
    tamamen totem yapıyordum
    seçimlerin iptal edilmesini canı gönülden istiyordum
    zira imamoğlu seçim,i çok daha büyük bir afrkla kazanacak buna eminim ama doalrında en azından 2 ay ateşinin düşmemesi gerekiyordu
    Fake attın demek başkanım senden korkulur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Fake attın demek başkanım senden korkulur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    totem totem
    ben geçen seçimde de totem yaptım 17 yılınm sonunda bi ekmek için ekmelettinde oy kullanmamıştım (oda totem değildi fetönün adayını ortaka day yaptılardı) bide bu seçimde mansura oy atmadım oy kullanmadım ama darbeyi vurdum i.melih ve ekibine
    bir halt olacağı yok.

7. Ben gidip yine imamoğluna oy vereceğim.

Ama akp kazanacaktır. Aksi mümkün gözükmüyor.

oy verirken utanacağım.

Ytd.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Herşey bir plan dahilinde yürüyor.

Bu adım çok önemli.

Ama HDP seçmenini hıyar zannediyorlar.

En bilinçli seçmen bence onlar.

Kolay değil bayram şekeri ile kandırmak.

Öyle düşünüyorum.

Gene son derece önemli bir rol oynayacaklar olası İstanbul seçiminde.
    Saadetin bu sefer aptallık yapmaması, cho nin de istedikleri sayiyi vermesi gerekiyor, şaka degil memleket meselesi, koltuğu düşündükleri için birlesemiyorlar
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Sayfa 578/946 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •