Fona 10 Mayıs 2019 - 20 Mayıs 2019 tarihlerinde Akbank Mobil, Akbank Direkt İnternet Şubesi ve Akbank şubelerinden 500 TL ve üzeri miktarlarda yatırım yapabilirsiniz.
Karmakarışık bir fon olmuş yine. Anladığım kadarıyla yine % ons altın değer kazancını TL cinsinden yansıtacak. Kur riski almak istemeyen yatırımcılar için uygun falan demişler.
İngden hiç fon alan yokmu ücret ve kesinti konusunda cevap alamadım.
Genelde üç aşağı beş yukarı alınan ücretler aynı gibi. Benim bildiğim kadarıyla en yüksek kesinti iş bankasında oda portföy büyüklüğüne göre ayda maksimum 11 TL gibi. Tabi ing kullanan birisi varsa daha ayrıntılı cevap verebilir.
Genelde üç aşağı beş yukarı alınan ücretler aynı gibi. Benim bildiğim kadarıyla en yüksek kesinti iş bankasında oda portföy büyüklüğüne göre ayda maksimum 11 TL gibi. Tabi ing kullanan birisi varsa daha ayrıntılı cevap verebilir.
Fonların yönetim gideri ücreti vs alış fiyatının içinde değil mi? Ekstra aylık fondan dolayı ücret kesiliyor mu?
Fonların yönetim gideri ücreti vs alış fiyatının içinde değil mi? Ekstra aylık fondan dolayı ücret kesiliyor mu?
Söylediğiniz gibi fondaki kesintiler fon fiyatının içindedir. Fakat benim belirttiğim ücret hesaptan kesilen MKK, yatırım hesabı saklama veya işlem ücreti gibi isimler verilen ücretler. Mevduat hesaplarındaki hesap işletim ücreti gibi düşünebilirsiniz bunu.
Yer İmleri