Sayfa 266/1200 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    teşekkürler üstad.

bu liste bütün bistmi ? çok fazla hisse yokta. Sen heralde yeni kesenleri attın tamam saolasın.
    Bir önceki bar negatif olup halihazırda pozitife geçenleri attım Sayın Sacrosanct.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Iyi aksamlar ustad.

Sasada vurdun parayi ugramiyon buralara artik ))))
    senin petkm ,trkcm sevdan
    benim sasa ve diğer tahtayı zaten biliyorsun dostum
    e hergün çeşmeler akıyor yakaladıklarımızıda sağa bildiğimiz kadar sağıyoruz.
    Gönüller bir olsun.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bir önceki bar negatif olup halihazırda pozitife geçenleri attım Sayın Sacrosanct.
    Teşekkürler üstad.

Bir sorum olacak.

hacimleri bar olarak taratabiliyormusun ?

mesela Son bir ayda seanslık işlem hacmi çok yüksek kağıtları taratabiliyormusun ?
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Teşekkürler üstad.

Bir sorum olacak.

mesela Son bir ayda seanslık işlem hacmi çok yüksek kağıtları taratabiliyormusun ?
    Neye göre çok yüksek olacak? Kendi içinde yükselen senetler mi yoksa endeksin seanslık olarak en yüksekleri mi? O zaman hep GARAN ilk sırada çıkar mesela... Kendi içinde yükselenleri soruyorsanız belli bir hacimsel rakam ya da yüzde vermeniz lazım ki ben taratabileyim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Neye göre çok yüksek olacak? Kendi içinde yükselen senetler mi yoksa endeksin seanslık olarak en yüksekleri mi? O zaman hep GARAN ilk sırada çıkar mesela... Kendi içinde yükselenleri soruyorsanız belli bir hacimsel rakam ya da yüzde vermeniz lazım ki ben taratabileyim.
    Örnek olarak 21 günlük hacim ortalamasını bugünkü işlem hacmiyle % 10 ve daha fazla aşanları listeleyebilirsiniz gibi...

Ya da geçen ayın işlem hacmiyle bu ayın işlem hacmini % değişimini ölçmek gibi...

Bunlar ya da benzerleri yapılabilir.

Teşekkürler üstad.

Bir sorum olacak.

Örnek olarak 21 günlük hacim ortalamasını bugünkü işlem hacmiyle % 10 ve daha fazla aşanları listeleyebilirsiniz gibi...

Ya da geçen ayın işlem hacmiyle bu ayın işlem hacmini % değişimini ölçmek gibi...

Bunlar ya da benzerleri yapılabilir.
    Durup durup aklıma geliyor kusura bakmayın arkadaşlar.

Sayın Sacrosanct; Geriye dönük olarak bar bar dök dersen onu da yapabiliriz.

Durup durup aklıma geliyor kusura bakmayın arkadaşlar.

Sayın Sacrosanct; Geriye dönük olarak bar bar dök dersen onu da yapabiliriz.
    anladım.

tek barda bir anda fırlayan hacim istiyorum.

Mesela bugünkü seanslık petkim barı gibi.

mesela garanın 19 nisan seanslık barındaki 830 milyon gibi. tek barda olacak yüksek hacim. olurmu ?
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

anladım.

tek barda bir anda fırlayan hacim istiyorum.

Mesela bugünkü seanslık petkim barı gibi.

mesela garanın 19 nisan seanslık barındaki 830 milyon gibi. tek barda olacak yüksek hacim. olurmu ?
    Olur, şöyle olur; Siz bana belli bir yüzde vermezsiniz, ben örneğin bugün 2. seans kapanışı için son 21 seanslık hacim ortalmasını % olarak en fazla ezip geçen ilk 50 senedi sıralayabilirim. Bu sizin için yeterli mi? Yeterli ise işlem hacmi mi işlem adedi mi istediğinizi belirtin bir deneme yapalım.

Sayfa 266/1200 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •