Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Neye göre çok yüksek olacak? Kendi içinde yükselen senetler mi yoksa endeksin seanslık olarak en yüksekleri mi? O zaman hep GARAN ilk sırada çıkar mesela... Kendi içinde yükselenleri soruyorsanız belli bir hacimsel rakam ya da yüzde vermeniz lazım ki ben taratabileyim.
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Olur, şöyle olur; Siz bana belli bir yüzde vermezsiniz, ben örneğin bugün 2. seans kapanışı için son 21 seanslık hacim ortalmasını % olarak en fazla ezip geçen ilk 50 senedi sıralayabilirim. Bu sizin için yeterli mi? Yeterli ise işlem hacmi mi işlem adedi mi istediğinizi belirtin bir deneme yapalım.
Yer İmleri