Sayfa 876/946 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 7,001 - 7,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Yandaş ve de yalaka basınımız katil Esed İdlib'e Saldırıyor diye yas tutuyor...
    Ne yapacaktı Esad bölücü vatan hainlerini besleyip büyütecekmiydi!
    Türkiye'nin kendi bölücülerini hendeklere gömmesi ne kadar hakkıysa Esad'ın da o kadar hakkı..
    Orası Suriye ise ve de hatta zaman zaman yönecilerimizin,coşup da "Suriye'nin toprak bütünlüğünden yanayız" gibi söylemlerinde samimi iseler, Esad'ın İdlib olsun Fırat'ın doğusu ya da batısı olsun kendi ülkesinde her türlü eylemi yapmaya hakkı var egemen bir devlet olarak.

Ama bazı kavramları ve de gerçekleri bizimkiler kendilerine göre değiştirip duruyorlar.

İdlib'de asıl başımıza gelecek olası bir felaketin temelinde bu yatıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    S400'ü erteleyeceğiz sonra Suriyeden vazgeçeceğiz peşine bi de Kıbrısı verdik mi tamamdır. Şezlongu çeker e5 kenarına seyrederiz. Bizde sana bayılıyok BORABEYAĞABEY
    Bu bir kişisel konu değil SN sko...

Yıllar önce ben çaylak bir üye iken, hissenet yöneticilerine çağrıda bulunmuş, Türkçe dışında lakap (nick de deniyor ) , isim alınmamasını (verilmemesini) önermiştim.

Kulakları çınlasın Red Kit de bu önerimi temel alarak, üyelere bir kampanya açmış ve isteyenlerin gavurca lakaplarını Türkçe yenisi ile değiştirebileceklerini duyurmuştu.

Ayhan, Reha Beyler hatırlar. Baya katılım olmuştu.

Ben yönetici olsam, üye kabulünde Türkçe olmayan isim ve lakapları kabul etmem.

Ayrıca, nasıl ki din ve futbol temaları imza kullanımı yasak, Türkçe olmayan imzaları da yasaklarım.

Türkçe böyle korunur...

Eger toplam mevduata bakacak olursak yani hem tl hem dolar. Toplam mevduat yaklasik 380 milyar dolar ve bankalar yaklasik 30 milyar dolari munzam ve disponibilite karsiligi tmcb de tutmak zorunda.

Iste tcmb bu 30 milyar dolardan satis yapiyor eger reuters haberleri dogruysa.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ya bir tane gazeteci yok mu su ulkede Erdogana efendim basinda s400 un ertelenecegine dair haberler cikiyor diye sorabilecek.

Sorsun alsin cevabi. Bu kadar basit.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kinaye değil mi..cevabı!! Alsın

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Bu bir kişisel konu değil SN sko...

Yıllar önce ben çaylak bir üye iken, hissenet yöneticilerine çağrıda bulunmuş, Türkçe dışında lakap (nick de deniyor ) , isim alınmamasını (verilmemesini) önermiştim.

Kulakları çınlasın Red Kit de bu önerimi temel alarak, üyelere bir kampanya açmış ve isteyenlerin gavurca lakaplarını Türkçe yenisi ile değiştirebileceklerini duyurmuştu.

Ayhan, Reha Beyler hatırlar. Baya katılım olmuştu.

Ben yönetici olsam, üye kabulünde Türkçe olmayan isim ve lakapları kabul etmem.

Ayrıca, nasıl ki din ve futbol temaları imza kullanımı yasak, Türkçe olmayan imzaları da yasaklarım.

Türkçe böyle korunur...
    Kime göre doğru, kime göre yanlış, kişiye göre değişir. Evrensel olmuş bir dili gavurca olarak görmek acayipliğin kendisi ama uzatmanın anlamı yok. Çünkü kişinin kendi görüşü kendisinden başkasını bağlamaz.
    Belki bu konu da "samimisin" bilemem ama insanların davranışlarına karşı değişik önyargı kuralların var ve bunları yazarakta gösteriyorsun. Bu da kişisel olmaktan olayı çıkartıyor.
    Dediğim gibi uzatmak istemiyorum. İnsanlarla olur/olmaz tartışmaya giremeyi seven biri değilim.
    Nadirdir. Selametle..
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    '' Bazı dış mihraklar, S- 400 alımını erteleyeceğimiz dedikodusu çıkarmak suretiyle bize komplo kurmaktadır. Eyyyy Batı, engel olamazsınız. '' denmediğine göre ya vazgeçilecek ya da çıkan haberler sipariştir. Rusya' ya karşı da kullanılıyor olabilir. Suriye ' de olup bitenlere hakim değilim malum işimiz gücümüz seçim konuşmak.

7.  Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    ...... Evrensel olmuş bir dili gavurca olarak görmek acayipliğin kendisi ama uzatmanın anlamı yok....
    Evrensel olmuş gavurca dilini hepimiz öğrenmeye çalışıyoruz çocuklarımızın da öğrenmesini istiyoruz orada sorun yok, sorunumuz Türkçe yazarken araya gavurca bulaştırıp dili kirletmek...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by sko Yazıyı Oku
    Kime göre doğru, kime göre yanlış, kişiye göre değişir. Evrensel olmuş bir dili gavurca olarak görmek acayipliğin kendisi ama uzatmanın anlamı yok. Çünkü kişinin kendi görüşü kendisinden başkasını bağlamaz.
    Belki bu konu da "samimisin" bilemem ama insanların davranışlarına karşı değişik önyargı kuralların var ve bunları yazarakta gösteriyorsun. Bu da kişisel olmaktan olayı çıkartıyor.
    Dediğim gibi uzatmak istemiyorum. İnsanlarla olur/olmaz tartışmaya giremeyi seven biri değilim.
    Nadirdir. Selametle..
    Benim ismim de yabancı ama bilimsel bir gerçeği de kişisel bir görüşmüş gibi savunmak bizim gibi geri kalmış toplumlara ait bir özellik. Şu ülkede birisi de herhangi bir konuda ' Ben bilmiyorum'' dese dişimi kıracağım.
    Cem Yılmaz ' ın Faruk Eczanesi esprisi aklıma geldi .

Sayfa 876/946 İlkİlk ... 376776826866874875876877878886926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •