Sayfa 927/946 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 7,409 - 7,416 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Donald Trump, ulusal bir acil durum emri yayımlayarak, ABD yapımı dışında telekomünikasyon ekipmanı kullanımını yasakladı. Çıkartılan ulusal acil durum emrinin Çinli teknoloji şirketi Huawei'yi saf dışı bırakmak için yapıldığı düşünülüyor.
    Trump’ın imzaladığı ulusal acil durum emrine göre, ABD ulusal verilerinin korunmasında risk oluşturabilecek yabancı ülkelere ait telekomüniskasyon araçlarının kullanımı yasaklandı.
    Çıkarılan ulusal acil durum emrinin bir yıldır üzerinde çalışıldığı ve amacının ABD’nin teknolojik altyapısının ve siber ağ güvenliğinin sağlanması olduğu belirtildi.
    AYRINTILAR GELİYOR…
    Herif kerizmi, devir bilgisayar devri her turlu veriyi/bilgiyi araklamak mumkun, bu devirde...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Polimetre'nin kurucusu Mehmet Günal Ölçer, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki 13 bin oy farkının en az 500 bine çıkabileceğini belirterek, "Bu farkın İmamoğlu lehine en az 500 bin olacağını, hatta bir milyona kadar çıkabileceğini öngörüyoruz" dedi.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Trump ulusal bir acil durum emri yayımlayarak, ABD yapımı dışında telekomünikasyon ekipmanı kullanımını yasakladı.
    Bizde yapalim diyecegim ama nasil yapalim

Vestel mi kullanalim ulen

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Herif kerizmi, devir bilgisayar devri her turlu veriyi/bilgiyi araklamak mumkun, bu devirde...
    Çin ile kılıçlar çekildi resmen. Ticaret savaşları yer yakın zamanda borsaları.
    Bizi muhtemelen yine teğet geçer gelecek olan büyük global kriz.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Türkiye vesteleniyor, iphonecılar yelleniyor diye reklamları bi ara dönüyordu.
    Yerli ve milli güzelimiz Venüs diyorum size. Aynı anda hem konuşup hem duyabiliyorsunuz.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Bunu kullan,%100 yerli üretim.

https://www.youtube.com/watch?v=pUQotP4VgII

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Polimetre'nin kurucusu Mehmet Günal Ölçer, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki 13 bin oy farkının en az 500 bine çıkabileceğini belirterek, "Bu farkın İmamoğlu lehine en az 500 bin olacağını, hatta bir milyona kadar çıkabileceğini öngörüyoruz" dedi.
    Ben de tepki bekliyorum emme, bu herif fazla cekmis galiba, bugün!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bunu kullan,%100 yerli üretim.

https://www.youtube.com/watch?v=pUQotP4VgII
    Yani vestlden bile iyi diyorsun bu. [emoji11][emoji1]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 927/946 İlkİlk ... 427827877917925926927928929937 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •