Sayfa 133/1000 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    bugün 6,08 üzeri kapatabilirse çok iyi olacak. s-
    Bugün 6.10 üzeri kapatacağını düşünüyorum.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

2.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    hahahahahaha enflasyon sepeti gibi klip

3. 84.888 vurdu çekti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Meyve fiyatları yine uçmuş papaz eriği 17 çilek 15 ! Keşke bunlara da tavan gelse mevduat faizi gibi
    Herseyi mevsiminde alirsaniz ucuz olur

Daha mevsimi gelmemis meyvenin pahaliligindan sikayet etmek sacma cunku bunlar sera urunu

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

Daha mevsimi gelmemis meyvenin pahaliligindan sikayet etmek sacma cunku bunlar sera urunu
    E muz kış mevsiminin ürünü.
    Alamadık ucuza...
    ....

6.  Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    Bir banka uzerinden 1 dolar alarak bir deneme yapmak istedim . Bankanin dolari satis fiyati 6.1018 tl idi. Dolari almak istedigimde bu degeri yukari yuvarlayarak 6.11 yapti. Islemi gerceklestirip dekonta baktigimda kambiyo vergisi icin 0.01 tl kestigini gordum. 6.11 tl nin 0.1% ni aldigim zaman 0.00611 tl olmasi gerekiyor. Bunu da 0.01'e yuvarlamis oldu. Butun bankalarda veya dolar al-sat yapan yerlerde yuzde bire kadar mi yuvarlama yapiliyor? Ya da bunun bir proseduru var midir?
    Yürürlükte bulunan en düşük tutar 1 kuruş olduğundan muhasebe kolaylığı için bu tarz işlemler yapılıyor. Tutar büyüdükçe gerçek değere oranla sapmalar daha düşük çıkar. İncelemek isterseniz "truncation value" olarak araştırarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bu yuvarlamanın yapılmadığı daha doğrusu denetimin zayıf olduğu zamanlarda bankacılıkta bazı personeller tarafından çok büyük vurgunlar yapıldığına dair birkaç yazı okumuştum. Bulursam eklerim. Bu da ayrı bir sebep olarak tedavüldeki en düşük para biriminden ufak değerlerin yuvarlanması yolu izlenmesine etki ediyor.

7. 6,1001 +0,0486 +0,80%
    ....

8.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku

pardon kusura bakma bir daha dikkat edeceğim

Sayfa 133/1000 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •