Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. yUJİ bey , şu aylık sütununu 32 gün olarak düzenleyebilir misiniz ki
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    yUJİ bey , şu aylık sütununu 32 gün olarak düzenleyebilir misiniz ki
    Öyle yapmaya çalışıyorum aslında ama tam 32'yi tutturamadığı olabiliyor, uğraşmam lazım biraz
    Bugünkü tablo 33 günlük zaten, 1-2 gün çok birşey farkettirmemesi lazım

3. aylık mevduat dediğimizde aslında kırık vadeyi olan os2 günlüğü kastediyoruz ya o bakımdan dedim... bazı forum torpik faydalanıcıları sütundaki aylık ile kastedilenin 1 aylık mevduat karşılığı değil , gırık vade ( os2 ) gün olduğunu iyice bilsinler ...

amca gırık değil o an öyle bir enstantane yakalanmış...

Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

4. Arkadaslar akbanktan aldığım fil fonlarını hesabımda goremiyorum. Ne zaman gorebilirim.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Kral 35 Yazıyı Oku
    Arkadaslar akbanktan aldığım fil fonlarını hesabımda goremiyorum. Ne zaman gorebilirim.

biraz daha sabredin... 14.30 dan sonra bakın...

6. Teşekkürler...

7. Arkadaşlar bugün 11 gibi Okt aldım ama hesapta yok 1 gün sonra mı geçecek gerçekleşme tarihini 28 Mayıs yazılmış. İng üzerinden almıştım

8.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün 11 gibi Okt aldım ama hesapta yok 1 gün sonra mı geçecek gerçekleşme tarihini 28 Mayıs yazılmış. İng üzerinden almıştım
    OKT T+1 bir fon yani bir gün valörlü. Alışta nemalanır alım yapacağınız miktar fakat satışta nemalanma olmaz. Satış yaparken bunları göz önünde bulundurmalısınız.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •