Sayfa 724/871 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by Er_Man Yazıyı Oku
    Evet ben hatırlıyorum Batmandan maket fiyatı yazardınız.Peki Keko Malim yok diyordun.Buralardan alirmisin

ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben hisseleri diplerinden almayı seviyorum dostum...risksiz olduğu yerde vede çıkış potansiyelinin en yüksek olduğu yerden...

hisse şu anda tut konumundadır...gördüğünüz gibi de çıkmaya devam ediyor...çıkmaya devam ettiği sürece de birileri de bu trentten faydalanmak isteyecektir...tabi risk olarak fiyat 10,00 iken farklıdır şu anki 13,60 fiyatına göre risk farklıdır....herkesin risk algısı farklıdır..

bana genelde hangi hisseyi hangi dipten alırsınız türü sorular sormanız daha doğru olur...:)

benim prensiplerim bunlardır ki o yüzden de ben aldığım zamanlarda benim ile alanlar kolay kolay kayıp etmiyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben hisseleri diplerinden almayı seviyorum dostum...risksiz olduğu yerde vede çıkış potansiyelinin en yüksek olduğu yerden...

hisse şu anda tut konumundadır...gördüğünüz gibi de çıkmaya devam ediyor...çıkmaya devam ettiği sürece de birileri de bu trentten faydalanmak isteyecektir...tabi risk olarak fiyat 10,00 iken farklıdır şu anki 13,60 fiyatına göre risk farklıdır....herkesin risk algısı farklıdır..

bana genelde hangi hisseyi hangi dipten alırsınız türü sorular sormanız daha doğru olur...:)

benim prensiplerim bunlardır ki o yüzden de ben aldığım zamanlarda benim ile alanlar kolay kolay kayıp etmiyorlar...
    Malin olsa Ekleme yaparmisin

3. ben mümkün olduğunca minimum risk ,maxsimum kazanç potansiyeli olan hisseleri almayı tercih etmeye çalışıyorum..zaman zaman macera aradığımız hisseler de oluyor tabi...tabi macera ararken de yem olduğumuz da oluyor...hep kazanıyoruz dersek yalan söylemiş oluruz...zaman geçtikçe tecrübe de artıyor...tecrübe arttıkça da hata yapma riski azalıyor...

yalnız yakın gemişte uluun dan %21 kazık da yediğimi söylemek isterim...bilanço riskini almıştık ve ters köşe olmuştuk...:)
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Er_Man Yazıyı Oku
    Malin olsa Ekleme yaparmisin

ben fuul alır veya satarım..hiç parça parça alıp satmam...ama trend yukarı olduğu sürece ve durumunda bir bozulma olmadığı sürece tabiki herkes kendi riskini de göz önüne alarak takviye yapabilir...

dediğim gibi benim taktiğim her zaman fuuldur...ve mümkün olduğunca tek fiyattan alır veya satarım...paçal bile yapmam...ama kademeli alımlar her zaman daha iyidir ..benim sabrım pek olmadığı için pek bekleyemem..alırken de satarken de...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ben fuul alır veya satarım..hiç parça parça alıp satmam...ama trend yukarı olduğu sürece ve durumunda bir bozulma olmadığı sürece tabiki herkes kendi riskini de göz önüne alarak takviye yapabilir...

dediğim gibi benim taktiğim her zaman fuuldur...ve mümkün olduğunca tek fiyattan alır veya satarım...paçal bile yapmam...ama kademeli alımlar her zaman daha iyidir ..benim sabrım pek olmadığı için pek bekleyemem..alırken de satarken de...
    Tam kriz taktiği.öyle yapabilseydik zarar etmezdik.29 dan Asels, 17 den Banvit,6.x petkmi veremedik

6. yalnız bu gün banvit 14,09 u görmüştür ve orası geçmişteki bir direnç olduğunu hatırlıyorum...banvitin bu günkü ağırlıklı ortalaması 13,61 dir...şu anda ise 13,46 seviyesindedir...ağırlıklı ortalamasının altındaki bir kapanışı ben beğenmem...öyle bir kapanışta ilk etapta bir miktar realizasyon oluşabilir...veya realizasyonun ilk hazırlıkları başlayabilir..bu yüzden de dikkatli olmak gerekiyor...

bu gün için kapanışı iyi takip etmek gerekiyor...risk oluşabilir yani dostlar...sonuçta hisse 10 lardan 14 leri görerek yüzde 40 çıkmıştır üstelik de endeksin diplerine indiği bu süreçte...

7.  Alıntı Originally Posted by Er_Man Yazıyı Oku
    Tam kriz taktiği.öyle yapabilseydik zarar etmezdik.29 dan Asels, 17 den Banvit,6.x petkmi veremedik

uygun yerden alıp satabilmek önemlidir...bunu biz de dahil çok iyi yaptığımızı söyleyemeyiz...işin büyük çoğunluğu ben kısmet olarak görüyorum...iyi bir hisseyi alırsın inadına düşer ,tam sıkılır satarsın hisse at gibi koşmaya başlar...

kısmetinizin açılması için de sık sık fakire ve ihtiyaç sahiplerine sadaka veriniz ..veya zekatınız varsa onu da muhakak veriniz...sadaka kaderi bile değiştirir...eceli bile öteler..

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    uygun yerden alıp satabilmek önemlidir...bunu biz de dahil çok iyi yaptığımızı söyleyemeyiz...işin büyük çoğunluğu ben kısmet olarak görüyorum...iyi bir hisseyi alırsın inadına düşer ,tam sıkılır satarsın hisse at gibi koşmaya başlar...

kısmetinizin açılması için de sık sık fakire ve ihtiyaç sahiplerine sadaka veriniz ..veya zekatınız varsa onu da muhakak veriniz...sadaka kaderi bile değiştirir...eceli bile öteler..
    [emoji3] Tabiki iyilik ve yardımlaşma psikolojiyi olumlu etkiler ve doğru karar vermesine neden olur.

Sayfa 724/871 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •