Dolar 20 günlük ortalamasını aşağı kırdı ve bugün indikatörü direnç yaptı. Yarın tekrar üzerine atamazsa kısa vade "güçlü trend" algısındaki "güçlü" kelimesini silerek takip etmek gerekecek.
Kur haftalık grafikte fibo desteğine (5.98 küsür) değdi. Bunun da aşağısında bir kapanış gelirse, zaten dolar pozisyonunda olduğumdan yeni alımlar için çok da aceleci davranmayabilirim (Sepet haftalık grafiğe göre destek buradan %2 aşağıda, günlükte ise şu an destek civarındayız).
20günlük ema dolarda güzel çalışıyor 3gün once değmişti 6,02lerden viop $ longu az zararla kapadım...
Next ema 50, bugün bi ara değdi. Onuda kırarsa 100den alıcaz.
Hem dolar hem CDS mi düşüyor . Aha şimdi korktum işte, bu dolar 1 liraya düşmesin.
Adam Haziran seçiminden önce oy verin doları nasıl düşüreceğimi göreceksiniz demişti ama tarih vermemişti . Dem bu dem olmasın.
493 CDS düşük diyorsun yani? 5.90'da 1 yıl öncesine göre dth faiziyle birlikte %35-36 yapıyor bilemedim pek düşmüş mü kalkmış mı?
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
Bu teziniz hisse icinde ayni mantik,hisse ne kadar duserse dussun ,hisse sayisi eksilmiyor,uzun vadede sorun yok gibi
Yanlış dolar düşse fiyatlar da özellikle yakit vs yine zararda olmuyorsun, ama dolar çıkınca da hayat pahali ligi olsa da standardını koruyorsun. Ayrica Hisse ile batabilirsin hic guvencen yok ama dolarla mümkün degil.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yer İmleri