Sayfa 45/650 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 353 - 360 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Insallah, ama sen karistirdin bence ben kimseyle kizdiracak bisey yazismadim bence bidaha oku gecmisi..yani ben o degilim=) neyse iyi aksamlar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Insallah, ama sen karistirdin bence ben kimseyle kizdiracak bisey yazismadim bence bidaha oku gecmisi..yani ben o degilim=) neyse iyi aksamlar

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sanada hayırlı geceler kardeşım

3. Gemi su aliyor ve hep beraber batiyoruz.Gemiden atlayanlar bir onceki gune gore kurtulduklari goruluyor.2.80 alti kapanislar cok tehlikeli.Hissede faaliyet raporlari,oldukca dusen kar oranlari, surekli hakim ortagin kagit basmasi,a dan z ye herseylerini halka arz etme cabalari maalesef hisseye guveni cok zayiflatiyor.acikcasi. ben bir tepki yukselisi harici olumlu bir sey beklemiyorum.sapkadan tavsan cikarmi .fakirin ekmegi umut.ben buradan zararsiz cikarsam,isterse yuzyilin petrolunu bulsalar uzak dururum.yatirim tavsiyesi degildir...

4.  Alıntı Originally Posted by hujman Yazıyı Oku
    Gemi su aliyor ve hep beraber batiyoruz.Gemiden atlayanlar bir onceki gune gore kurtulduklari goruluyor.2.80 alti kapanislar cok tehlikeli.Hissede faaliyet raporlari,oldukca dusen kar oranlari, surekli hakim ortagin kagit basmasi,a dan z ye herseylerini halka arz etme cabalari maalesef hisseye guveni cok zayiflatiyor.acikcasi. ben bir tepki yukselisi harici olumlu bir sey beklemiyorum.sapkadan tavsan cikarmi .fakirin ekmegi umut.ben buradan zararsiz cikarsam,isterse yuzyilin petrolunu bulsalar uzak dururum.yatirim tavsiyesi degildir...
    senınle aynı fıkırdeyım hocam yanlız ayın 9 çok onemlı ben spknın bunların halka arzına onay çıkaracagınıda düşünmüüyorum

5. çakardana çak çak şarkısını armagan ediyorum sepeğe nasıl bir tutum anlamadım

6. Hiçbir armağanım olamaz yatırımcısına bunu yapmış olması hatırlanması gereken bir gerçek Rabbım ömür verdikçe VERTU nun bu genç borsa ömründe yaşattıkları hatırlanacak bana göre güven kaybetmek herşeyin önündedir.Bazı cahiller iki tavanda unutulur dese de VERTU Patronlarının haber arkası mal çakmaları onların güven meşalesini söndürmüştür ki GENÇ VERTU NUN PRESTİJİNİ SIFIRIN ALTINA ÇEKMİŞTİR ARTIK HER HABER ŞÜPHE İLE KARŞILANIP KÜÇÜK YATIRIMCIYA NEGATİF DÖNEBİLME ÖRNEĞİNİ̇ TAŞIYACAKTIR.BENİM GİBİ ZARARDA OLAN TÜM ORTAKLARA SABIR DİLİYORUM.

7.  Alıntı Originally Posted by sehmuz Yazıyı Oku
    zafer hoca bugun kayıt yamışsın ayagının tozuyla grafık paylaşmışın vertunun bu senlık bı durum degıl yanlız bız kıme ınanacagımızı sasırdık dıkkatımı ceken kagıdın mynette bu ara en cok ızlenn kagıt sen nıye bugun bu grafıgı atma gereksınımınde bulundun dostmusun düşmanmısın bılemedım şimd
    Sehmuz Kardeş üyeliğim uzn zamandır var. Üyeliği yenileyince tarih değişmiş. Bak yeni grafik atıyorum hala düşüş bandını kıramadı. Bir daha düşünün derim. Yatırım tavsiyesi değildir.Wertu.jpg

8. serefsızlerın ımanı dını para olmuş prestıj marka degerı bunlar için hiç bişi ifade etmıyor vars yoksa para rabbımin bunların bıze yaşatıklarının fazlasını onlara yaşatması için hergun dua edıyorum bu hissenın buraya gelmesıne hiç bir anlam yukleyemıyorum yalan haberler mal çakmalar nereye kadar surecek bılmıyorum yanlız bı gercek var vertu verus acsel bole tuvalet kagıtlarına hiçbir zaman yatırım yapılmamalı bunu bıze çok iyi ögretti

Sayfa 45/650 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •