-

Originally Posted by
shangil
viopun faydasi yoktur
gece 6:15 den sonra her ne bela basina gele bilir!
Doğru diyorsun ..Viop aynı forex gibi kaldıraçlı olması nedeniyle yüksek risk taşır .
Acemisi olana tavsiye edilmez ..Yıllardır forexle uğrasırım .Geçen sene viopa bulaştım .Fx de kaybettiğim paranın 10 katını geçen Temmuz krizinde bir haftada verdim ..Şimdi geri almaya çalışıyorum bakalım ne olacak [emoji56]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
Webster
Hic sorun degil aydin hocam ben hep 50 liralik aliyorum. Birazdan yola cikicam antalyaya kadar kac defa 50 liralik alirim ki acaba 😃😃😃😃😃
eşel mobil miydi neydi onun adı :D o sebeple hep sabit..petrol tekrar yükselişe geçerse ne olur peki

Originally Posted by
diproyal
Pek takip etmedim ancak orada ABD'de arz fazlası ve küresel büyümeye yönelik kaygılar var. BIST'e olumlu yansırsa farklı bir şey aramamız lazım. Sadece trend anlamında geçen hafta başlayan yükselişin devam etmesi normal olacaktır. Ancak küresel ticaret savaşları Türkiye'nin net ihracat büyümesini etkileyebilir.
yine aynı boş söylemler
amerikan Fed faiz indirme ihtimali varmış vs zaten şuanda yaşanan kriz zaten fed'in bol para basmasından ötürü değil mi
-

Originally Posted by
aydinc
eşel mobil miydi neydi onun adı :D o sebeple hep sabit..petrol tekrar yükselişe geçerse ne olur peki
yine aynı boş söylemler
amerikan Fed faiz indirme ihtimali varmış vs zaten şuanda yaşanan kriz zaten fed'in bol para basmasından ötürü değil mi
Fedin bol para basmasından kriz nerde çıktı biz göremedik .Arjantin ve bizdeki krizin Fed ile alakası yokki
-

Originally Posted by
Omega0607
Fedin bol para basmasından kriz nerde çıktı biz göremedik .Arjantin ve bizdeki krizin Fed ile alakası yokki
fed ucuz dolar bastı...sonra betoncular ucuz dolarları çok borçlandılar..sanki hibeymiş gibi..sonra durum değişti
-

Originally Posted by
aydinc
fed ucuz dolar bastı...sonra betoncular ucuz dolarları çok borçlandılar..sanki hibeymiş gibi..sonra durum değişti
Farklı bir bakış açısı ancak ülkedeki krizin tek sebebi betoncular demek eksik bilgi olur .Kaşdıki Türkiyede konut balonuda olmadı Abd deki gibi .Avrupa genelinde en ucuz konut fiyatları yine Türkiyede .
-

Originally Posted by
Omega0607
Farklı bir bakış açısı ancak ülkedeki krizin tek sebebi betoncular demek eksik bilgi olur .Kaşdıki Türkiyede konut balonuda olmadı Abd deki gibi .Avrupa genelinde en ucuz konut fiyatları yine Türkiyede .
alım gücüyle de kıyaslayınca yine en ucuz konut fiyatları türkiye mi oluyor?
-

Originally Posted by
blade
alım gücüyle de kıyaslayınca yine en ucuz konut fiyatları türkiye mi oluyor?
Gelişmiş olan Avrupa ülkelerinin çoğunda konut sahibi olmak için en az 20-25 yıl kredi ödemeyi göze alıp ev sahibi olunabiliyor .
Yani alım gücüne göre bile düşününce büyük para ödemeden Avrupada ev sahibi olmak imkansız .Türkiyede karı koca çalışan aileler ilk 10 senede genelde ev sahibi olabiliyor çünkü konut fiyatları ucuz veya arz bol ..
-

Originally Posted by
Omega0607
Gelişmiş olan Avrupa ülkelerinin çoğunda konut sahibi olmak için en az 20-25 yıl kredi ödemeyi göze alıp ev sahibi olunabiliyor .
Yani alım gücüne göre bile düşününce büyük para ödemeden Avrupada ev sahibi olmak imkansız .Türkiyede karı koca çalışan aileler ilk 10 senede genelde ev sahibi olabiliyor çünkü konut fiyatları ucuz veya arz bol ..
kardeşim ev aldı fransadan , devletin verdiği çocuk parası ile ödüyor banka kredisini.
ne anlatıyordun sen.
çalışarak mı aldı güldürme
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri