Sayfa 793/992 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    viopun faydasi yoktur
    gece 6:15 den sonra her ne bela basina gele bilir!
    Doğru diyorsun ..Viop aynı forex gibi kaldıraçlı olması nedeniyle yüksek risk taşır .
    Acemisi olana tavsiye edilmez ..Yıllardır forexle uğrasırım .Geçen sene viopa bulaştım .Fx de kaybettiğim paranın 10 katını geçen Temmuz krizinde bir haftada verdim ..Şimdi geri almaya çalışıyorum bakalım ne olacak [emoji56]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hic sorun degil aydin hocam ben hep 50 liralik aliyorum. Birazdan yola cikicam antalyaya kadar kac defa 50 liralik alirim ki acaba 😃😃😃😃😃
    eşel mobil miydi neydi onun adı :D o sebeple hep sabit..petrol tekrar yükselişe geçerse ne olur peki

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Pek takip etmedim ancak orada ABD'de arz fazlası ve küresel büyümeye yönelik kaygılar var. BIST'e olumlu yansırsa farklı bir şey aramamız lazım. Sadece trend anlamında geçen hafta başlayan yükselişin devam etmesi normal olacaktır. Ancak küresel ticaret savaşları Türkiye'nin net ihracat büyümesini etkileyebilir.
    yine aynı boş söylemler
    amerikan Fed faiz indirme ihtimali varmış vs zaten şuanda yaşanan kriz zaten fed'in bol para basmasından ötürü değil mi

3.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    eşel mobil miydi neydi onun adı :D o sebeple hep sabit..petrol tekrar yükselişe geçerse ne olur peki

yine aynı boş söylemler
    amerikan Fed faiz indirme ihtimali varmış vs zaten şuanda yaşanan kriz zaten fed'in bol para basmasından ötürü değil mi
    Fedin bol para basmasından kriz nerde çıktı biz göremedik .Arjantin ve bizdeki krizin Fed ile alakası yokki

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Fedin bol para basmasından kriz nerde çıktı biz göremedik .Arjantin ve bizdeki krizin Fed ile alakası yokki

fed ucuz dolar bastı...sonra betoncular ucuz dolarları çok borçlandılar..sanki hibeymiş gibi..sonra durum değişti

5.  Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    fed ucuz dolar bastı...sonra betoncular ucuz dolarları çok borçlandılar..sanki hibeymiş gibi..sonra durum değişti
    Farklı bir bakış açısı ancak ülkedeki krizin tek sebebi betoncular demek eksik bilgi olur .Kaşdıki Türkiyede konut balonuda olmadı Abd deki gibi .Avrupa genelinde en ucuz konut fiyatları yine Türkiyede .

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Farklı bir bakış açısı ancak ülkedeki krizin tek sebebi betoncular demek eksik bilgi olur .Kaşdıki Türkiyede konut balonuda olmadı Abd deki gibi .Avrupa genelinde en ucuz konut fiyatları yine Türkiyede .

alım gücüyle de kıyaslayınca yine en ucuz konut fiyatları türkiye mi oluyor?

7.  Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    alım gücüyle de kıyaslayınca yine en ucuz konut fiyatları türkiye mi oluyor?
    Gelişmiş olan Avrupa ülkelerinin çoğunda konut sahibi olmak için en az 20-25 yıl kredi ödemeyi göze alıp ev sahibi olunabiliyor .
    Yani alım gücüne göre bile düşününce büyük para ödemeden Avrupada ev sahibi olmak imkansız .Türkiyede karı koca çalışan aileler ilk 10 senede genelde ev sahibi olabiliyor çünkü konut fiyatları ucuz veya arz bol ..

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Gelişmiş olan Avrupa ülkelerinin çoğunda konut sahibi olmak için en az 20-25 yıl kredi ödemeyi göze alıp ev sahibi olunabiliyor .
    Yani alım gücüne göre bile düşününce büyük para ödemeden Avrupada ev sahibi olmak imkansız .Türkiyede karı koca çalışan aileler ilk 10 senede genelde ev sahibi olabiliyor çünkü konut fiyatları ucuz veya arz bol ..

kardeşim ev aldı fransadan , devletin verdiği çocuk parası ile ödüyor banka kredisini.
    ne anlatıyordun sen.
    çalışarak mı aldı güldürme

Sayfa 793/992 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •