Sayfa 516/1000 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. antalyada domıtısleri kamyonlara olgunlaşmadan tam kırmızı olmadan yerleştirip üstüne ilaç sıkıp , yola mı çıkarıyorlarmış eskiden ? şimdi durum nedir ? böcekle haşır haşeratla mücadele edecem diye elinin ölçüsü ayarsız çiftçiler torpağa kimyasal badana boya mı çekiyormuş ... yani neler var neler de onun için nasıl üretim yaptığını bildiğim seçtiğim yerlerden alırım sebza ve meyvayı ... kuruyemiş de öyle.... ekmek dediğin 4 malzemeden yapılır : un su tuz maya ( mayasız ekmek de var gerçi ) ... bu dörtlünün haricinde eklediğin her şey süs olarak olur anca.... yani cevizdir susamdır çörekotudur zeytindir haşhaştır kabak çekirdeğidir balkabağıdır yabanmersinidir bunları 4 lünün içine fantazi ekmek yapımı için koyabilirsin ... git koş marketten kapalı poşet bir ekmek al çevir arkasını içindekiler kısmına bak bakayım un tuz su maya hariç neler var ? ben o tarz ekmeklere elimi bile sürmem değil çimlemek ... bir de alacağın ekmeğin unu ne ? karakılçık , siyez , kırmızı buğday , kunduru , kara buğday , kontrollü çavdar ... ekmek diyeceksen bana bunlarla gel gülüm
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2. USD longdayim, daytrade olmayacak gibi... Swap yiyeceğiz yine.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    5.48 ve 5.88 e alarm kurdum... grafiklerde yeni bir konsolidasyon bölgesi oluşursa , ona göre esneriz... şu anda ne long ne short bir fırsat göremiyorum... short yeri 6.05 altı idi...
    Cok dogru bir bakis acisi

5.48 zaten 200 gunluk EMA seviyesi

Dusus cok keskin ve bir anda oldu

Cogu kisi stoplayamadi, bu fiyatlari kimse aklinin ucuna getirmiyordu

Acikcasi bende ikilemde kalmis durumdayim, bir yanim yukselsin istiyor, bir yanim ise dussun.

Nedeni ise benim varligimin yuzde 80 ni bir fonda (Euro uzerinden) ve yabanci piyasalar kotu gittigi icin iyi performans gostermedi su ana kadar

Eger borsalar yukselirse oradan kar edebilirim cunku bond, funds ve shares olmak uzere 3 farkli sey var

Elimde ki dolar ise cok az miktarda, sahip oldugum TL nin 3 te biri kadar.

Eger 5.50 seviyelerine gelirse daha cok doviz alabilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by yasard Yazıyı Oku
    USD longdayim, daytrade olmayacak gibi... Swap yiyeceğiz yine.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Swap işinde Viop candır gene aylık 1000 Pips bir şekilde absorve ediliyor ama FX işi ciddi sıkıntı.

5. Bugün s-400'ü kesin alacağız, bu iş bitmiştir denilmiş, dolar düşmeye devam etmiş.
    Artık s-400 falan da etkilemiyor doları.

https://www.haberturk.com/son-dakika...dustuk-2484070

6. linç kültürüne zemin asla ve kat' a hazırlanmamalı.... bir iftira o Afgan kızı koparıp almıştı bu hayattan... hatırlayanınız var mı . ben hiç unutamadım
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Kremlin Sözcüsü Peskov, S-400'ler için kurulması planlanan çalışma grubuyla ilgili bilgilendirilip bilgilendirilmediğine ilişkin soruya, "Ankara'nın bize bilgi vermesi gerekmiyor. Zira bu bizim meselemiz değil." yanıtını verdi.
    Peskov şöyle konuştu: "Bizim işimiz ve Türk partnerlerimizin işi, Türkiye'ye S-400 sevkıyatı yapılmasına ilişkin anlaşmanın gerçekleştirilmesi."
    Bu yanıtların, Türkiye ve ABD arasında yapılması beklenen S-400 görüşmelerinin Rusya'yı endişelendirmediği anlamına mı geldiği" sorusuna ise Peskov, "Türkiye bu konuyu istediği her üçüncü ülke ile ele alabilir" şeklinde cevap verdi.

Yani horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan.
    Benim için fark etmez ben ....... geçerim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Elimize verdiler

[emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.youtube.com/watch?v=rqN4pm-zO1I

Syg.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 516/1000 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •