antalyada domıtısleri kamyonlara olgunlaşmadan tam kırmızı olmadan yerleştirip üstüne ilaç sıkıp , yola mı çıkarıyorlarmış eskiden ? şimdi durum nedir ? böcekle haşır haşeratla mücadele edecem diye elinin ölçüsü ayarsız çiftçiler torpağa kimyasal badana boya mı çekiyormuş ... yani neler var neler de onun için nasıl üretim yaptığını bildiğim seçtiğim yerlerden alırım sebza ve meyvayı ... kuruyemiş de öyle.... ekmek dediğin 4 malzemeden yapılır : un su tuz maya ( mayasız ekmek de var gerçi ) ... bu dörtlünün haricinde eklediğin her şey süs olarak olur anca.... yani cevizdir susamdır çörekotudur zeytindir haşhaştır kabak çekirdeğidir balkabağıdır yabanmersinidir bunları 4 lünün içine fantazi ekmek yapımı için koyabilirsin ... git koş marketten kapalı poşet bir ekmek al çevir arkasını içindekiler kısmına bak bakayım un tuz su maya hariç neler var ? ben o tarz ekmeklere elimi bile sürmem değil çimlemek ... bir de alacağın ekmeğin unu ne ? karakılçık , siyez , kırmızı buğday , kunduru , kara buğday , kontrollü çavdar ... ekmek diyeceksen bana bunlarla gel gülüm
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri