Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Peki soyle bir soru sorsam

Imamoglu 500 bin farkla secimi kazansa borsa ve dolar ne olur

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben asla böyle bir soru sormazdım kendime ... ne olursa ne yaparım derdim... bütün bu olasılıklardan nasıl fertig margarinlerim kasama bütün mevzu bu... kasam zenginleşsin ki ben de başkalarına faydalı olabileyim di mi ... çöp gibi yaşamak mı çöp suyu olup akmak mı hayatın ırmaklarına ? her ikisi de değil ... 8 inci mührü kırdıran ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Altlarda karşılarsa direk yükselişe geçer. Yukarda karşılarsa ilk tepki düşüp yukselise gecer. Erken seçim fiyatlıyor deriz adına da. Bence. Dolar tarafı boyle. Borsa tarafı da buna uygun gider. Bence.

3. C dalgası terste kalan adamı batirmadan bırakmaz o yüzden C dalgasını kucumsemeyin, bunlar gene C dalgasını bayramda yapabildikleri için sadece FX cileri batırdılar fizikide dth artışında kisitladilar. Viopcularin sülalesi raat diyeceğim ama onları zaten bayram öncesi kol gibi zarar soktular hem makasdan hemde fiyat düşüşünden.
    Adamlarda bir taş direkt kuş katliami.

Alıntı Originally Posted by oguz90tr Yazıyı Oku
    Bence önemli olan kimin kazandığı değil. Seçimin sulh ile bitmesi ve sonrasında iptal itiraz olmadan herkesin kabul ettiği bir sonuç olması. Böyle olursa kısa vadede 10 kurusa kadar etkili olur sanrım.
    Böyle olmaz ise kötü etkisi çok daha fazla olur bence.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Herhalde imamoglu kazanirsa bir kez daha cirkeflik yapmazlar. Yok artik derim o zaman

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Tekrar itiraz edip seçimi yeniletmelerine bakar piyasa, yeniliklerde tekrar itiraz geleceği gün gibi ortada ki adamale şimdiden alt yapısını bile hazırladılar. İptal.nedeni memur olmayan sandık başkanları yeni seçimde gene sandık başkanları memur değil.

Imamoglu buyuk fark ile kazanirsa piyasalarin bunu Turkiye nin normallesmesi ve demokrasiye sahip cikmasi olarak gorecegini dusunuyorum ve yenilgi ne kadar agir olursa catlak sesler de o kadar artacaktir iktidarda ve tabi bu da yeni secim dedikodularini beraberinde getirecek.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Herhalde imamoglu kazanirsa bir kez daha cirkeflik yapmazlar. Yok artik derim o zaman

Ne diyeyim.
    Kim kazanırsa kazansın çözüm olmayacak artık.
    Piyasalarda toparlanma için başka şeyler gerekli.
    İki taraftan birinin kazanışı 6 ayda 1 yılda çiçekler açtırmayacak.

Şuan ekonomi yönetiminin en çok güvendiği cari fazla vererek bir şeyler yaparız olgusu.
    Bunu burada tartışsak sayfalar sürer.

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Ne diyeyim.
    Kim kazanırsa kazansın çözüm olmayacak artık.
    Piyasalarda toparlanma için başka şeyler gerekli.
    İki taraftan birinin kazanışı 6 ayda 1 yılda çiçekler açtırmayacak.

Şuan ekonomi yönetiminin en çok güvendiği cari fazla vererek bir şeyler yaparız olgusu.
    Bunu burada tartışsak sayfalar sürer.
    Cari fazla vermekle niye ovunuyoruz ben onu anlamiyorum ki zaten. Bu unv dersinde sorulan soruya direk cevabi yazmak gibi bir sey

Gidis yolu yok, nasil bu sonuc bulundugu yok. Bu da soruyu dogru yanitlasan bile kocaman bir sifir alacaksin demektir

Sayfa 577/1000 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •