Originally Posted by
canx34
yarın TL mevduatımın vadesi doluyor , siz olsanız nasıl bir pozisyon alırdınız ? karar veremedim, garip bir hafta olacak gibi.
nakit akışı mı , yoksa faizin faizini mi lazım herkeşe göre strateji değişir..... nakit akışı için ppf , faizin faizi için mevduat... yani 32 günden mevduata parayı bağlayınca 32 * 12 ay = 384 gün sonraki getirisi ppf nin 384 gün sonraki getirisini siler süpürür... ama yok ben her ay mevduatın üstünde net getiri isterim , gelen getiri ile şunu bunu yapıcam düzenli hisseye aktarıcam ise olay , şimdilik ppf ler aylık getiride ( kırık vade 32 günü baz alıyorum mevduat faizinde ) mevduatın üstünde .... örnek ortalama faizden gidelim cicibici şu an 23 .20 veriyor ... 100 bin fertiği 32 günden 12 kez cicibicide döndürünce faizlerin değişmediğini düşünürsek , 12 inci dönüşünde 384 gün sonra % 25 in biraz üstü net getirisi olur ... ppf de 384 gün sonra % 25 net getiri olur mu ?
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Yer İmleri