Sayfa 666/1000 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. Teknik olarak 5,87 uzerinde kalicilik saglamadikca bir hareket beklemiyorum dolardan.

2. Dth dolarini haciliyorlar yine

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ne alalim yerine, koruyacak bir sey önerin bari?

Gerekse biz F16 ya levye fırlatıp, düşürmeye çalışmış milletiz.
    Ulkenin kurucu ayarlarina donmesi yeterli abi. Fazla bir seye gerek yok. Ha pkk teroru. O apayri bir baslik. Abd destegi ilk sira degil zaten.

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam S400 bizi Abd den korumaz. Neden anlamamakta israr ediliyor. S400 alan dokunulmaz mi oluyor. İsin teknik boyutunu vs defalarca yazdim cizdim.
    Anlamak istiyorum,
    yani ABD tehdidine karşı öneriniz nedir?
    "S400 alan dokunulmaz oluyor" diye bir şey yok yalnızca direneceğini karşı tarafa bildirmiş oluyor..
    Yurt savunmasını düşünmüyorsak boşyere silahlara para ödememek orduyu terhis etmek doğrusu değil midir?
    Bu durumda meclise falan da gerek yok ABD Genel vali göndersin masraflar daha da azalır..
    1919-22 tarihlerinde Batının emellerine yayan yapıldak durumda karşı çıktık ve kazandık bu zaferimiz Çin Hindistan Küba Vietnam Arab ülkeleri dahil bir çok 3. dünya ülkesine ilham verdi.. Şimdi bu ahlaksızlığa boyun eğerek kendi geçmişimize ihanet mi edelim?

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Teknik olarak 5,87 uzerinde kalicilik saglamadikca bir hareket beklemiyorum dolardan.
    Seçime kadar 5.65-5.90 görünüyor.

6. 6.05 maliyetli dolarım var , fırsat maliyetini %25 tl faizi olarak hesap yapıyor sürekli maliyet bindiriyorum Sizce bizim dolar yakalar mı bunu ?

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ulkenin kurucu ayarlarina donmesi yeterli abi. Fazla bir seye gerek yok. Ha pkk teroru. O apayri bir baslik. Abd destegi ilk sira degil zaten.
    Hemfikiriz efendim, bize en başta gerekli olan o.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Anlamak istiyorum,
    yani ABD tehdidine karşı öneriniz nedir?
    Yurt savunmasını düşünmüyorsak boşyere silahlara para ödememek orduyu terhis etmek doğrusu değil midir?
    Bu durumda meclise falan da gerek yok ABD Genel vali göndersin masraflar daha da azalır..
    1919-22 tarihlerinde Batının emellerine yayan yapıldak durumda karşı çıktık ve kazandık bu zaferimiz Çin Hindistan Küba Vietnam Arab ülkeleri dahil bir çok 3. dünya ülkesine ilham verdi.. Şimdi bu ahlaksızlığa boyun eğerek kendi geçmişimize ihanet mi edelim?
    Yonetim degisikligi. Bitmez. S400 gider, halkbank gelir, İran cikar, dogu akdeniz siraya girer. Bunu en azindan sizin gormenizi beklerdim. Guc icin icte dista her algiyi mubah goren bir anlayis ile olmaz. Beka vardi kayboldu 31 Mart oncesi. Beka lafinin mucidi de kayboldu. Nerede sahi.

Sayfa 666/1000 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •