Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. 453 milyar dolar abd parasıyla borc var, alınacak 166 adet rus füzesi ile ülke bağımsızlığını ilan edecekmiş 2003 de ırak a saldırıda sadece bagdat civarına 200 üzeri cruise tomahawk atmıştı 6. filo..Ya şunu ilkokul cocuguna sorsam konuyu anlar.Ama akp değişik bir yaratık tipi çıkardı ülkede mutant gibi, zeka seviyelerini ölçebilecek bir bilimsel metod henüz yok.

2. Çavuşoğlu, S-400 anlaşmasıyla ilgili olarak "Biz S-400'ü aldık. Başka bir şeyi yok bunun. Aldık" dedi. Çavuşoğlu hiçbir şekilde geri adım atılmayacağını da yineledi, "Bağımsız ve özgür millet olmak için kararlılığımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Canı gönülden destekliyorum alınan bu kararı.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çavuşoğlu, S-400 anlaşmasıyla ilgili olarak "Biz S-400'ü aldık. Başka bir şeyi yok bunun. Aldık" dedi. Çavuşoğlu hiçbir şekilde geri adım atılmayacağını da yineledi, "Bağımsız ve özgür millet olmak için kararlılığımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

peki bağımsız ülkeniz niye 453 milyar dolar borclandı bunu da betona yatırdı, orda bağımsızlık askıda mıydı acaba ?

4.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    5.92,
    23 kuruş var hala.
    Aslında 23 kuruştan fazla var zira faiz etkisini katmak gerekli, günlük kabaca 0.0042 TL olarak

Yani 38 gün önceki 6.15TL aslında bugünün 6.15TL+38gün*0.0042TL = 6.15TL+0.1596TL= 6.3096TL'si

Yani aradaki fark şu an 39 kuruş civarında.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çavuşoğlu, S-400 anlaşmasıyla ilgili olarak "Biz S-400'ü aldık. Başka bir şeyi yok bunun. Aldık" dedi. Çavuşoğlu hiçbir şekilde geri adım atılmayacağını da yineledi, "Bağımsız ve özgür millet olmak için kararlılığımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Bu noktadan sonra geri atılır ise ne itibar kalır ne bir şey.
    Daha önce de dedim rahip meselesi gibi değil bu çift taraflı.
    Rusya'ya saksı muamelesi edenler var.
    Dünya'da beş güç var ise biri kuşkusuz Rusya'dır.

6.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Ülkemizdeki Nato silahlarını çıkarırsak kaçıncı sırada oluruz acaba?
    Olsun okçuluk dernegimiz var.Gerisini güvenlik nedeniyle yazamıyorum.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Sonuna kadar savaşırlar, fakat her şey teknolojik üstünlük ve ABD'nin çok uzak olmasında yatıyor.

Japonya ve Almanya II. Dünya savaşında ABD'yi bombalayabilseydi, naaa... savaşı kazanırlardı...
    Almanların uzun menzilli bombardıman uçağı yoktu. Özellikle rusya harekatında bunu zararını çok gördüler. Yinede amerika hepsinden üstündü. Donanması ile japonyayı, ordusu ve hava kuvvetleri ile almanyayı dize getirdi. Ama almanyayı ağır bedellerle yenen ruslardı.
    Amerikayı dünyanın hakimi yapanın eşsiz lojistik yeteneği olduğunu söylerler. Japonyada yeterince kaynak yoktu. Alman ordusu rusyada dağıldı gitti. Ama amerikalılar bir şekilde tüm dünyadaki ordularına lojistik destek vermeyi başardılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    peki bağımsız ülkeniz niye 453 milyar dolar borclandı bunu da betona yatırdı, orda bağımsızlık askıda mıydı acaba ?
    ABD it bir devlettir, sömürge ve kölelik düzenine baş kaldıran bütün ülkeler desteklenmeli bence!

Sayfa 822/1000 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •