Sayfa 853/1000 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,817 - 6,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    M3 geniş para arzı ile ilgili bir problem var. Merkez bankası para politikasını şekillendirirken bu durumla ilgili tedbir almıyor gibi gözüküyor.

Bu durumla ilgili gerek mali gerek se para politikasında şimdiye kadar önlem alınmalıydı. Alınan önlemler sadece enflasyonun TÜFE kısmı ile ilgili. Bu hamle çok yetersiz ve ilerisi için kırılganlık yaratıyor.

Bu detaydan dolayı not düşüşünün ardından görünümün 2 kademe düşürülerek negatife çevrildiğini düşünüyorum.
    Adamlar zaten bugünü değil geleceği bakıp not veriyor.
    Belli ki bir şeyleri yanlış yapılıyoruz. Sadece kuru baskılanmak yetmiyor.
    Biz dengeleniyoruz diyorken adamlar bize alabora oluyorsunuz dikkat edin demiş.
    Haa bu kadar mı kötü durumumuz o tartışılır tabi. Ama Tanzanya ile aynı gruba girmekte nedir ya.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bir kademe bir de gorunum cokomeli var bu net seysinde. Gorunum 3 cokomelli. Pozitif- duragan- negatif.
    Biz Tipo S modeldik. Dogan SLX ve SL yi atlayip direk Dogan S e indirdi modeli. Manasi aslinda senin ederin Sahin.
    Ustat dogan gorunumlu sahindik onumuze ruhsati koydular mi diyorsunuz ))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Devlet Bahceli bugun kambiyo rejimi degismeli mi demis yoksa sosyal medyada milleti mi kekliyorlar. Var mi duyan goren.
    Bu cümleyi kurdu.. ayrıca NATO'ya da epey salladı..döviz başlığında yazılanlardan etkilenmiş olabilir mi ne dersiniz ? 🙂
    ytd..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Acaba dolardan kısmen Avro'ya mı geçmeli? Doların egemenliği sarsılır mı gerçekten? Sarı kafanın bu kavgacı dış politikası doların egemenliğini zamanla bitirirse uzun vadede abd için çok kötü olmaz mı? "Kötü komşu mal edindirirmiş" diye bir atasözü var. Avrupa kendi swift sistemini de kurabilirse işler değişebilir.

https://www.borsagundem.com/haber/ru...uluyor/1414589
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Bu cümleyi kurdu.. ayrıca NATO'ya da epey salladı..döviz başlığında yazılanlardan etkilenmiş olabilir mi ne dersiniz ? 🙂
    Az once videosunu izledim abi buldum. Gaza veriyor, nabiz yokluyor. Halk arasinda kambiyo rejiminin ne oldugu anlasilana kadar vakit gecerde, buyukler ve tuzeller gardini almaya kalkarsa karisir ortalik.

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ustat dogan gorunumlu sahindik onumuze ruhsati koydular mi diyorsunuz ))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aynen oyle abi😀 Murat serisine inmeden hazir hurda tesvigi de varken. Acaba mi😀

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Az once videosunu izledim abi buldum. Gaza veriyor, nabiz yokluyor. Halk arasinda kambiyo rejiminin ne oldugu anlasilana kadar vakit gecerde, buyukler ve tuzeller gardini almaya kalkarsa karisir ortalik.
    Aslan parçası ya...
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Moodys'in kararı serbest piyasayı hiç etkilememiş, dolar döviz büfelerinde 5,88 5,90.

Sayfa 853/1000 İlkİlk ... 353753803843851852853854855863903953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •