Sayfa 864/1000 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by ivarol44 Yazıyı Oku
    AA i hic takip etmem ama suriye savasini yakindan takip ederim. umarim tel rifatin nerde oldugunu biliyorsundur.menbicte pyg yi abd den once kim korudu? ruslar.BAAS rejimi dedigin suriyenin %15 ini temsil eder. yalandan secim yapar gizli oy degil acik oy. ve her secimi %90 ile kazanir 60 yildir esed rejimi.
    Körfez petrol krallıklarındaki diktatörlükler, hem Suriye/Irak Baas diktatörlüklerinden bir kaç gömlek daha kötüdür hem de ABD/İsrail'e tam destek vererek Arab halklarına ihanet ederler. Madem Türkiye'nin görevi demokrasi ihraç etmekti niçin petrol krallıklarından başlamadık?
    Suriye'de BAAS iktidarına yalnız küçük bir azınlık olan Nusayriler destek verse çoktan yıkılırdı. Cihatçılar hurileri beklemek istemediler Sünni Arabların da Irzına namusuna saldırdılar Sünnilerin çoğu da Esad'ın tarafına geçti..

2. İhracatcilarin binde birlik kambiyo iptal oldu reyiz canli yayinda su an

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Acaba speklerde ihracatci birligi veya sanayi sicil belgesi alir mi? Merak ettim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erdoğan:*İhracatçılar döviz satın alırken kambiyo vergisi ödemeyecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. adam 15 mayısda kambiyo vergisini getirdi, o zaman bunun ihracatcıya sorun yaratacağı söylendi.Şimdi sanki iyilik yapıyormuş gibi kaldırdık diyor.Ya bunları yiyen kekleri merak ediyorum bu ülkede.

6. Peki ya makam araçları?!?!

https://mobile.twitter.com/MHP_Bilgi...405248/video/1

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan:*İhracatçılar döviz satın alırken kambiyo vergisi ödemeyecek

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Hadi vekildir,parti lideridir..alsin altina mercedes audi..ama arkasinda ki 30 tane aracinda mercedes audi olmasi yazik degil mi bu ulkeye ?

8. şahin'in motörü yok derken gast ( gasit edilen , kastedilen ) edilen şey başka ... anlatım metaforik ...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Sayfa 864/1000 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •