Originally Posted by aydinc Usta kilolu birisi misin ? Ve Çok mu sigara içiyorsun Hayir sigara keyfen icerim Fitimdir kiloda yok
Originally Posted by Webster Daktir selcuk acil help lazim Sabah uyandim nefes alamiyorum Bogazim parcalaniyor Soluk borum belliki balgam dolu Hirilti var Oksurmekten bogazima agri oturdu Ne onerirsiniz? Geçmiş olsun. Biraz GTL, bir miktar FIL bir tutam da nkolay bono'yu bir kapta karıştıracaksınız, sabah akşam oranlara bakacaksınız bi şey kalmaz.
Vakifbank Ari Hesap 21.75 den 22.50 ye cıkmış cok garip.. dolar düşüyor.. fed belli.. niye faiz arttirir vakifbank?
Originally Posted by drselcuk Vakifbank Ari Hesap 21.75 den 22.50 ye cıkmış cok garip.. dolar düşüyor.. fed belli.. niye faiz arttirir vakifbank? 2. Çeyrek bilançoları nı düzenlemek için olabilir mi?
I WANT TO PLAY A GAME ==> ( twitter'a gel )
Originally Posted by myfinans Geçmiş olsun. Biraz GTL, bir miktar FIL bir tutam da nkolay bono'yu bir kapta karıştıracaksınız, sabah akşam oranlara bakacaksınız bi şey kalmaz. Sagolun ustadim deneyecegim 😃😃😃
Originally Posted by Webster Hayir sigara keyfen icerim Fitimdir kiloda yok Ben sigaraya çok karşıyım Denizli'de 700 kişinin 650si baca gibi içerdi Tek biram var o kadar :D Hastalanmissindir belki usta
Yoğun sigara tüketenlerde oluyor balgam hırıltı O kişilerde görüyordum bu belirtileri
Originally Posted by aydinc Yoğun sigara tüketenlerde oluyor balgam hırıltı O kişilerde görüyordum bu belirtileri Yok ustad ailece kiriliyoruz otelden mikrop aldik sanirim havuzdan yada klima carpti
Forum Rules
Yer İmleri