Originally Posted by NewsTR Bende izmir Originally Posted by admustafa Bizde izmir yemeği yapalım sn.NewsTR Tabi hanımdan izin alırsak Bende bankalar sponsor olsunda belki yurt dışı filan olur diyordum. Ama il içi bile gelemeyende olursa yurt dışı nası olacak?
Originally Posted by myfinans Burda herkes sinekten yağ çıkarma peşinde o toplantıda hesap sorun olmasın. ben hesaplarim:D
Originally Posted by NewsTR Ağanın eli tutulmaz. Eylülde bir otel kapatın konferans tarzı bir etkinlik olabilir. Ama enflasyonla topyekun mucadele edecektik? Kiraathanede bulussak olmaz mi ustad? Cay da beles...
Originally Posted by myfinans Bende bankalar sponsor olsunda belki yurt dışı filan olur diyordum. Ama il içi bile gelemeyende olursa yurt dışı nası olacak? Yurtdışı çıkarması daha iyi olur tabiki ama sponsor bankaları toplamak Burgan arkadaşını 1m mevduat getirene uçak bileti veriyordu
Originally Posted by myfinans TFX Target FX değil bir bankanın uygulaması. USD/ONS alınıp satılabiliyor. Hatta tfx target cok insan bilmiyor en iyisi hsbc biliyorlar
Originally Posted by myfinans Bende bankalar sponsor olsunda belki yurt dışı filan olur diyordum. Ama il içi bile gelemeyende olursa yurt dışı nası olacak? Sponsor hazırsa yurtdışı daha kolay olur işyeri gönderiyor diyebilirim o zaman
Originally Posted by shangil ben hesaplarim:D Toplantı, yemek+konaklama masraflarını ben karşılarım diyorsunuz yani Tamam oldu bu iş.
Originally Posted by shangil Hatta tfx target cok insan bilmiyor en iyisi hsbc biliyorlar Ustad yapmayin bilmeyenmi kaldi. Doviz burolari bile oradan alip satiyormus 😁😁😁
Forum Rules
Yer İmleri