Originally Posted by Webster Ustad zor be Sonradan kivirdi demeyin Ben gelemem Gecen arkadaslar yuzmeye gidelim dedi Sordum Gir banyoda yikan gidemezsin dedi Siz takilin Resim paylasirsiniz... Ama kongrede sizden de tebliğ alacaktık, dolar ve geleceği üzerine
Originally Posted by myfinans Şöyle uzak doğuda sıcak memleketler yokmu, napacağız Finlandiyada, Norveçte Avusturalya...gitmisken kacak et keselim derseniz cek cum yada ingiltere... Hadi yolunuz acik ossun...
Originally Posted by myfinans Ama kongrede sizden de tebliğ alacaktık, dolar ve geleceği üzerine Ben telekonferansla katilayim ilkine...cocuk buyuyunce salar belki sonrakilere katiliriz 😄😄😄
Originally Posted by Webster Yalniz bunu burada organize ederseniz aranizda enaz 1 hirsiz olacaktir emin olun Istatistigim iyidir...bazilari inanmasa da matematik olimpiyatlarina girmisligim var. Ha derece alamadik onunda altini cizelim... Hırsızdan da mevduat güvenliği ve hırsızlıktan korunma yolları konusunda tebliğ alırız, kongre zenginleşir
Originally Posted by boschyatirim Koskoca banka muduresinin kocası 1210 Ford kamyon şoförü. Olacak iş mi şimdi. Ustad bankada calistigimi nerden cikardiniz??? Oyle bir beyanim yoktur. Ayrica 1210 ford kamyondan bahsettigimiz senelerde ben cocuktum ve cocuklugumdan bahsetmistim 😁😁😁
Originally Posted by myfinans Şöyle uzak doğuda sıcak memleketler yokmu, napacağız Finlandiyada, Norveçte Avustralya var ama şimdi kış orada
Originally Posted by myfinans Hırsızdan da mevduat güvenliği ve hırsızlıktan korunma yolları konusunda tebliğ alırız, kongre zenginleşir Aman hocam karatay hocam dolandiricilara karsi dikkatli olun diyordu Haftasinda dolandirildi😄😄😄 Oyle hatirliyorum
Originally Posted by admustafa Avustralya var ama şimdi kış orada Siz organize edene kadar burada kis olir Boylelikle orada yaz gelmis olur...😄😄
Forum Rules
Yer İmleri